Anetkaa121
Zaangażowana w BB
Niby baby blues czesto sie trafia,tylko ze ja jestem prawie 6 tyg po porodzie i ciagle zly nastroj,a baby blues niby trwa krocej stad te moje obawy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Płacz ile wlezie, jeśli to będziesz dusić w sobie to w końcu i tak wybuchniesz. Chyba same zostałysmy z dzidziusiami w brzuszka h?Jak się macie dziewczyny?
u mnie napływ silnych emocji i strugi łez,na które czekałam tygodniami/latami...tyle,że nie czuję ulgi....chyba jakaś niekończąca fala smutku ruszyła niestety związana z brakami emocjonalnymi z dzieciństwa.Trzymajcie kciuki żebym przetrwała bo nie mam siły wstać z łóżka![]()
Wydaje mi sie ze to moze trwac dluzej takze spokojnie, duzo zalezy od nas, a przy nerwicy tez jest na pewno inaczejNiby baby bluesa ma.sie czesto tylko ze ja jestem prawie 6 tyg po porodzie a coagle mam zly nastroj........i depresyjsne mysli,wiec to juz chyba baby blues nie jest,bo on trwa krocej
Niby baby bluesa ma.sie czesto tylko ze ja jestem prawie 6 tyg po porodzie a coagle mam zly nastroj........i depresyjsne mysli,wiec to juz chyba baby blues nie jest,bo on trwa krocej
U mnie też dziś jakiś beznadziejny dzień. Chce mi się płakać, krzyczeć ale nie potrafię wydusic z siebie ani jednej łzy . kiedy w koncu będzie lepiej?Jak się macie dziewczyny?
u mnie napływ silnych emocji i strugi łez,na które czekałam tygodniami/latami...tyle,że nie czuję ulgi....chyba jakaś niekończąca fala smutku ruszyła niestety związana z brakami emocjonalnymi z dzieciństwa.Trzymajcie kciuki żebym przetrwała bo nie mam siły wstać z łóżka![]()
no ja caly czas probuje sobie tłumaczyć,że już wkrótce ale sama nje wiem czy w to wierzęU mnie też dziś jakiś beznadziejny dzień. Chce mi się płakać, krzyczeć ale nie potrafię wydusic z siebie ani jednej łzy . kiedy w koncu będzie lepiej?