Nie spanikujesz, bo musisz zaznaczać ruchy dziecka, kiedy poczujesz ruch naciskać taki guziczek, skupisz się na tymJa znowu zapisałam się dzisiaj na pierwsze ktg na za 2 tyg i juz mam stres.. ze będę tam musiala lezec 30min i spanikuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie spanikujesz, bo musisz zaznaczać ruchy dziecka, kiedy poczujesz ruch naciskać taki guziczek, skupisz się na tymJa znowu zapisałam się dzisiaj na pierwsze ktg na za 2 tyg i juz mam stres.. ze będę tam musiala lezec 30min i spanikuje
Ooo oby !!Nie spanikujesz, bo musisz zaznaczać ruchy dziecka, kiedy poczujesz ruch naciskać taki guziczek, skupisz się na tym![]()
Edzik super, ze dobrze się czujesz! Przez jaki okres masz schodzić z dawki?Hej dziewczyny.Jak wiecie odstawiam leki...narazie jest ok,ale czuję mega zmęczenie i ból kręgosłupa.Tak myślę,że to może objawy ciążowe bo to połowa 29tyg.Jak Wy się czujecie?a w ogóle czy,któraś ma jakieś doświadczenie z wókirm Espiro Next????
Przez 2 tyg łącznie chociaż jestem przerażona bo nie wiem czy ogólne rozdrażnienie to przyczyna ciąży czy nerwicyEdzik super, ze dobrze się czujesz! Przez jaki okres masz schodzić z dawki?
Ja często jestem rozdrazniona, wydaje mi się że ciaza jest przyczynąPrzez 2 tyg łącznie chociaż jestem przerażona bo nie wiem czy ogólne rozdrażnienie to przyczyna ciąży czy nerwicy
Ja płaczę albo się wkurzam z takich dziwnych powodów... To po części nerwica i ciążaJa często jestem rozdrazniona, wydaje mi się że ciaza jest przyczyną![]()
Ja wtedy siadam i mowie "bierz mnie ...co tak słabo..."z jednej strony daje przyzwolenie,z drugiej wyśmiewam...i o dziwo te ataki trwają wtedy krótkoDziewczyny macie jakieś sposoby na ataki paniki? OstatOst codzcodzie się z tym męczę![]()
Wczoraj prawie 2h się meczylam, co przeszło to wracał. Skad to się bierze, chyba zbliżający się poród tak na mnie działa....Ja wtedy siadam i mowie "bierz mnie ...co tak słabo..."z jednej strony daje przyzwolenie,z drugiej wyśmiewam...i o dziwo te ataki trwają wtedy krótko