reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
U nas będzie Maciuś:)
Gosiu ja jakiś czas po porodzie wybieram się na terapię. Liczę też na to, że po urodzeniu dziecka nie będę miała czasu na rozmyslanie. Caly czas jestem w kontakcie z psychiatra i psychoterapeuta przez skypa i telefonicznie. Pozdrawiam

Cesarki nie można mieć na żądanie ale zaburzenia lękowe i zaświadczenie od psychiatry są podstawą do tego typu porodu. Tak mi mówiła moja psychiatra.... ze może mi zapewnić ten komfort. Ja zapewne się zdecyduję bo już mam dosyć cierpień na tą ciążę.

Ja czekam na założenie pessara, bardzo mi się dzisiaj napinal brzuch i ciagnie mnie do dołu, jakby glowka chciała wyjsc. Lęki ok, znacznie słabsze, na moment mialam uczucie ze zwariuję. Odwiedziła mnie dzisiaj ciocia i kolezanka wiec zawsze to trochę urozmaicenia.
Gosiu czy ty tez czujesz sie juz zmeczona i ociężała?

reklama
Oj czuję się ciężko brzucha nie mam wprawdzie dużego ale czasem mi się napina i czasem boli u dołu mam za tydzien wizytę u lekarza to o wszystko wypytam. Dziś znowu spanikowałam serce zaczęło mi walić a potem ogromny żar w głowie. Ale szybko się opanowałam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry