Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I jeszcze napiszcie proszę jaka dawka była dla Was skuteczna?Kurcze dziewczyny już 3 tydzień biorę asentre (od dwóch dni 75 mg) bo usiłuje przejść na nią z elicei ale nie bardzo działa. Nie wiem czy to jeszcze za krótko, czy mój mózg się zafiksował na elicee...jak długo Wam się rozkręcała sertralina? Czekać jeszcze?
U mnie po okolo 4 tygodniach bylo juz czuc poprawe bralam 50mg.I jeszcze napiszcie proszę jaka dawka była dla Was skuteczna?
Ja bym wziela Zoloft oryginalny, ja czulam roznice miedzy Asentra a Zolofotem a niby ta sama substancja...Kurcze dziewczyny już 3 tydzień biorę asentre (od dwóch dni 75 mg) bo usiłuje przejść na nią z elicei ale nie bardzo działa. Nie wiem czy to jeszcze za krótko, czy mój mózg się zafiksował na elicee...jak długo Wam się rozkręcała sertralina? Czekać jeszcze?
A nie chcesz spróbować z jakimś lekiem na stałe? One naprawdę pomagająCześć dziewczyny
Jakiś czas temu pisałam tu na wątku i podczytywalam. W listopadzie urodziłam mojego synka. W ciąży pod względem nerwicy bywało różnie, raz lepiej, raz gorzej. Ja nie brałam żadnych leków, na początku chodziłam jeszcze na terapię, ale później zrobiłam przerwę i dopiero tydzień temu poszłam znowu do psychologa. Po porodzie miałam powikłania, a że moja nerwica to wykorzystała i zaatakowala z dużą siłą, to wspominam ten czas mega źle. Totalny dół, lęk i strach, zamartwianie się. Nie mogłam jeść, nie mogłam przestać płakać i widzieć wszystkiego czarnych barwach. A kiedy już zaczelam zdrowiec to mały dostal kataru i znowu panika, strach i czarnowidztwo. Nie wiem czy kiedykolwiek poradzę sobie z tą chorobą i zacznę żyć jak kiedyś...
Witaj.Czesc
Jestem tu nowa ale ze starym problemem nerwica.
Jestem w 18 tc czy można coś brać doraźnie na to cholerstwo ?
Wcześniej brałam asertin i było spoko przez ostatnie miesiące nic się nie działo aż do dzisiaj.
Brak możliwości normalnego oddychania uderzenia gorąca itp
Najgorsze że męża nie ma wraca dopiero w sobotę![]()
Ja bym wziela Zoloft oryginalny, ja czulam roznice miedzy Asentra a Zolofotem a niby ta sama substancja...
Czesc
Jestem tu nowa ale ze starym problemem nerwica.
Jestem w 18 tc czy można coś brać doraźnie na to cholerstwo ?
Wcześniej brałam asertin i było spoko przez ostatnie miesiące nic się nie działo aż do dzisiaj.
Brak możliwości normalnego oddychania uderzenia gorąca itp
Najgorsze że męża nie ma wraca dopiero w sobotę![]()