reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Hej dziewczyny, ja dziś zaczęłam 9tc, razem z psychiatra i w porozumieniu z ginekologiem podjelysmy decyzję o włączeniu od jutra sertraliny 25mg, mam nadzieję że poczuje jakąś poprawę, bo dłużej tak nie uciagne ... :(
Cześć, jakie masz objawy nerwicy? Czy lekarz mówił co będzie z lekami w kolejnych trymestrach ciąży

Cześć, jakie masz objawy nerwicy? Czy lekarz mówił co będzie z lekami w kolejnych trymestrach ciąży
Ciągły stres, budzę się rano cala roztezesiona, przerazona, ze musze wsrac, bol brzucha, zawroty glowy, nie jestem w stabie usiasc i sie zrelaksować, ciągle napięcie i myśli...
Leki mam odstawić przed porodem

Dziwny lekarz, takie skoki ciśnienia na wizytach ginekologicznych ma wiele kobiet. Chyba, że Twój obawia się jakiś problemów z sercem. Jeśli powiesz anestezjologowi o tachykardii, zapewne zaproponuje cc pod narkozą

niekoniecznie.... u mnie wszyscy wiedzieli o tachykardii a i tak miałam normalne znieczulenie. A tętno podczas cc miałam 170 ;)

Ciągły stres, budzę się rano cala roztezesiona, przerazona, ze musze wsrac, bol brzucha, zawroty glowy, nie jestem w stabie usiasc i sie zrelaksować, ciągle napięcie i myśli...
Leki mam odstawić przed porodem

czemu niektórzy lekarze upierają się na to odstawanie przed porodem? To jest przecież bez sensu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry