reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
A ja tam byłam dziś na kilku cmentarzach. Bardzo lubię zwłaszcza wieczorne odwiedziny naszych bliskich - tak jasno, tyle świeczek - mimo smutku i zadumy jest pięknie.

Moja Mamusia straciła dwójke dzieci:-(
Braciszka w ok.6 miesiącu a siostre po 3 dniach życia (z winy lekarzy ale to długa i zawiła historia) i po tych faktach stała się strasznie przesądna, woli chuchać na zimne niż później żałować i tak na weselu miałam zakaz robienia sobie zdjęcia pozowanego odzielnie ( sama bez męża )bo jej koleżanaka jako jedna z pierwszych w tamtych czasach zrobiłą i po paru latach mąż jej zmarł, nie kazała mi być matką chrzestną bo się dzicku jednemu szczęście a nawet życie odbiera:szok: nie mogłam mieć druchny ciężarnej bo też coś tam z zabieraniem szczęscia było, nie mogłam pójść na pogrzeb dziadka psiapsióły ani na żaden inny ( a troche ich było odkąd w ciązy jestem ) bo Mama właśnie jak szła na pogrzeb straciła braciszka ( i tu ją rozumiem ) no i w ogóle woli, żebym się od cmentarzy na stosowną odległość trzymała...
Nie zrozumcie tego tak, że straszna z niej panikara i przesądna kobieta bo tak nie jest we wszystkich sprawach ( nie pluje jak jej kot droge przeleci itp.) poprostu ja się urodziłam po stracie tych dzieci i w dodatku chora jak diabli i całe życie się tak o mnie martwi ( nad opiekuńcza też nie była także wszystko w granicach rozsądku )

Ufff...troche dużo tego ale teraz już wiecie o co loto

reklama
Do góry