Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Domiska- nie ma kaszy???????????kazda przyśle Ci po pare kilo i bedziesz miała konkretny zapas
a ja dzis zrobiłam makaron z sosem śmietanowo-brokułowym z piersiami z kurczaka...wyszedł hmmmmm taki sobie, macie jakis sprawdzony przepis?? bo ja robiłam pierwszy raz i tak raczej z głowy i prawie wogóle brokułów czuć nie było
a jutro chyba placki ziemniaczane bo jakos nie chce mi sie kombinowac
Domiska, to moze na swieta zrobimy ci paczke z roznymi rodzajami kaszym, bo w naszych sklepach jest jej pod dostatkiem
Ja dzisiaj zrobilam domowy barszczyk i pierogi z miesem - wyszlo pycha, no i mam maly zapas w zamrazarce :-)
A Sara zjadla barszczyk z ziemniaczkami, zabielony smietana, a przed chwila wtrabila 3 duze pierogi.
Na kolacje robie salatke z groszkiem, wedlina, serem zoltym, jajkiem i ogorkiem, wiec bede miec z glowy robienie czegos dla malej, bo to zje z checia :-)
Domiska co Ci jeszcze do tej paczki dorzucić??;-)
ale pyszności robicie
u mnie jeszcze była pizza, a jutro krokiety z mięsem i barszczyk knorr;-) mada ja się nie znam, ale na pewno zrobiłabym z gotowego sosu
nieee jestescie okropne takie polskie pysznosci mi tu wspominac
aj i te krokiety z miesem ojaj mmmmmmniamiiii i pierogi z miesem!!!!!! mowie wam jak czytam te wasze smakowitosci to mnie zoladek z glodu boli
juz jestem gotowa nawet zamowic pierogi z miesem przez internet bo je znalazlam
ale naprawde kaszy nie ma a juz wszedzie szukalam - ale bym zjadla kaszke z sosem i mieskiem ojaa mowie wam im wiecej o tym mysle tym wiecej mam smaka
Wczoraj zrobilam pyszny krupnik na giczy cielecej i udku z kurczaka Miecho oczywiscie wkroilam, ziemniaczki, marcheweczka, kasza, zielona pietrucha :-) Sara wciela migiem caly talerz i ma jeszcze na dzisiaj :-) No i jedna porcje oczywiscie zamrozilam na "zaś" ;-):-)