reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co na obiad.....?

Dzisiaj korzystajac z faktu, ze mam wolne i przyjechali moi dziadkowie i zajmuja sie Sara, to robie domowy barszczyk, a do tego paszteciki z ciasta francuskiego z nadzieniem miesno-pieczarkowym :tak::-)

reklama
Oj, zrobilyscie mi ochote na pizze :-p:-)

My dzisiaj mielismy pieczen z szynki, kluchy i mini marchewki z pietuszka zielona, czosnkiem i maslem :tak:

u mnie mięcha zatrzęsienie:-p, chłop mi ogromne zakupy do wędzenia zrobił i musiałam część tego upiec, ale już wszystko zagospodarowane i jutro dla odmiany placki ziemniaczane:tak:

Bedytka, Ty sama miecho wedzisz?? Mniam!

My dzisiaj bez obiadu, bo jedziemy z mama do Bielska na zakupy, a Sara zje u T. :-)

Bedytka, Ty sama miecho wedzisz?? Mniam!

My dzisiaj bez obiadu, bo jedziemy z mama do Bielska na zakupy, a Sara zje u T. :-)
niestety nie, ja tylko miałam kupić mięsko i dać kumpelce do peklowania i wędzenia, ale mój chłop takie zakupy zrobił:szok::szok::szok: nie dość że za dużo to jeszcze od razu zapeklowane:-p musiałam to jakoś podzielić żeby mnie kumpelka nie wyrzuciła z taką ilością.....
placki były PYCHA:-D

a u mnie trzeci tydzień luzu z gotowaniem, ja jem symbolicznie, a gotuje chłop bo na urlopie;-) ale już niedługo mi się skończy ta laba:sorry:

reklama
bedytko- szczerze, to ja też lubie miec pełną zamrażarę mięcha:-) choć u nas ostatnio na topie pierś z indyka w każdej postaci (pieczeń, zrazy, dewolaje, pulpety)

a tak w ogóle ostatnio trochę ambitniej podeszłam do tematu:-D efekt latania po koleżankach i smakowania ich "światowych" kuchni:-p a co- nie bede gorsza:-p

Do góry