reklama

Co Nas dzisiaj cieszy... :)

reklama
Mnie najbardziej cieszą teraz zaczynające się ruchy w brzuszku! Od razu mam takiego banana na twarzy!
36_1_21.gif

Dziś mnie chłopak zaskoczył. Powiedział ,że miesiąc przed porodem powie w robocie ,ze będę rodziła ,zeby bez problemu dostać wolne. Kiedyś coś tam gadałam ,ze chciałabym ,żeby był przy mnie, bo będę go potrzebować. A tu takie coś. Miłe zaskocznie.Jestem zadowolona.

Mam przyjaciela, którego poznałam przez internet jakieś 8 lat temu - za czasów modemu :) Pierwszy raz poznałam go na moim ślubie i przejechał 400 km żeby na nim być. Dziś powiedział, że się cieszy że mnie ma. Wzruszyłam się, bo cudownie jest usłyszeć że ktoś się cieszy moja obecnością :zawstydzona/y: Pierwszy raz usłyszałam tak miłe słowa:yes:

przed chwila rozmawiałam z moją córeczką i bardzo mnie cieszy, że tak bardzo czeka na braciszka (nie wiem co będzie, jak się okaże że to siostrzyczka...). Mówi, że ona poszuka w swoich starych zabawkach grzechotek dla braciszka, bo małe dzidziusie nie lubią innych zabawek:)
Jest przekochana!!

ehehe :) jak bedzie dziewczynka to malutka tez znajdzie dobre strony w posiadaniu siostry :D zapewne tak czy siak obudzi sie w niej instynkt opiekunczy ktory obserwuje u dzieci znajomych ktorzy spodziewaja sie kolejnego bobasa, to niesamowite z jaka delikatnoscia np dwulatka dba o niemowlaka :)
noo potem pewnie bedzie wrestling hehe

ZUS!! Na pierwszą wypłatę z ZUS'u czekałam tylko 19 dni :-) Co prawda to zaledwie 400 zł ale byłam już strasznie spłukana i każdego dnia czekałam niecierpliwie na pieniążki :-D A tak wogóle to się pogłubię z tym ZUS'em chyba... wolałam dostawać 1 wypłatę pod koniec miesiąca a nie co 3 tygodnie, zwłaszcza jak się ma dwie prace to nigdy nie wiadomo co za co...

reklama
To się rozbawiłam :) Mam do zrobienia korektę książki o prawie rozwodowym w Małopolsce w XX-leciu międzywojennym (mało zabawny temat) i jest tu mały rys historyczny. Jeden z powodów, dla którego mogło dojść do rozwodu wśród Żydów w średniowieczu, brzmi: "niedotrzymywanie ślubów i przysiąg oraz kłótliwość żony, chyba że żona udowodniła, że te same wady posiada jej małżonek" :) :) :)
I jeszcze:
"przeklinanie swojego teścia w obecności męża"
"uporczywe odmawianie mężowi powinności małżeńskiej"
"brak potomstwa po okresie dziesięcioletniego pożycia"
:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry