Monika K-W
Fan(ka)
U nas tez juz jemy bardziej dorosle rzecz np. mandarynke, zupki nierozciapane, bulka, szyneczka, zupki: pieczarkowa, krupnik

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jakies dziwne rzeczy niektore....No ale byly wedlinki, wiec kupilismy malemu troszke szyneczki gotowanej i jedna paroweczke cielęca (takiej normalnej w sklepie to bym jeszcze dluuugo nie kupila raczej ;-)) - to wszystko jest bez konserwantow, wzmacniaczy smakowych i innych swinstw.
Parowke pokroilam w takie plastereczki i dalam jeden malemu - i hmmmmmm pozul i zjadl, ale widzialam ze przelykal jakby mial jakas gule w gardle, wiec pewnie nie pogryzl wystarczajaco. No i kazdy plasterek zgniotlam troszke widelcem i tak dawalam. Zjadl z pol kromeczki chleba i ponad pol parowki. Jestem tylko ciekawa na ile taki maluch sie taka porcja naje...hmmmm...Jak myslicie?

ja to podziwiam co inne maluszki jedza, a Ty to co Kuba.....fakt on zjada rozne rzeczy, ale ja mu robie male kawaleczki. U niego nie da sie tak jak innym dzieciakom - kromeczka chlebka do lapki, bo sie zapcha i zacznie sie dusic, dlatego robie mu male kosteczki. On moze i zjdalby wiekszy kawalek - jak dzis po tym plasterku parowki zaobserwowalam - ale co z tego jak on tego nie przezuwa wystarczajaco
No i mysle ze nie powinnas odpuszczac, musi czuc inne jedzonko niz papki, bo sie przyzwyczai i nie bedzie potem nic innego chcial - tak mi sie wydaje 
:-)
Do tego ona mało waży i niedużo je także ja jeszcze miksuję zupki, ale już nie na zupełną papkę
Do rączki daję jej między tymi głownymi posiłkami chlebek (tak jak Aneta-kosteczki), ugotowaną marchewkę, jabłuszko i to sobie gryzie