Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) i pamietam ze to czysta przyjemnosc je odbierac jak tak czlowiekowi wpadnie z boczku do kieszonki cos ekstra 
to mnie krew zalewa, ale kurna no niech sobie bedzie doskonala ale ja tez chce robic cos co bedzie doceniane z taka admiracja, bo ilez mozna sie rozwodzic na temat umytej podlogi, uprasowanej koszuli, fakt faktem m czesto powtarza ze jestem doskonala matka, ale ja chce byc tez karierowiczka w koncu no, chce poznac to uczucie przyjemnosci z pracy, sukcesu... chce powiedziec sobie- kocham to co robie :dull:

....mnie na przykład ogromną radość sprawiało jak M czasem dzwonił do mnie, albo pisał maila jak byliśmy w pracy, zeby sie skonsultowac w jakiejs proceduralnej sprawie (pomimo ze on przeciez duzo wyzej ode mnie i sam mnie kontrolowal raz do roku;-)).....to miłe jak facet chwali Twoj profesjonalizm....ale jak chwali dom i wychowanie tez milo
i mimo ze mamy rozne zawody..... sprawy marketingowe mnie tak za bardoz nie kreca ale mysle ze sie przy m wkrcilam w temat
, bardzo mnie ciekawia natomiast technologie informacyjne czy jak to sie nazywa po polsku ?
. Chce isc do pracy i tu pojawia sie problem a nawet dwa. Zostawienie malej z pania o ile ja znajdziemy i do jakiej pracy mam pojsc? Co do studiow to sie zastanawiam czy je konczyc bo nie chce pracowac w szkole, i wogole juz jakis czas temu stwierdzilam ze rosyjski... niekoniecznie. Nie wiem tez czego szukac, tzn jakiej pracy. Nie wiem co chce robic. Czuje sie troche jak maturzystka ktora nie wie w jakim kierunku pojsc dalej? Nie kreca mnie wlasnie sprawy marketingowe, praca biurowa i takie tam. chce czegos innego tylko nie wiem czego...
... żartuję.... no ale stawia mnie w niezręcznej sytuacji........ musze pogadać z vice.......