• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

reklama
PYSIU - no my tez z gerbera te brokuły. W sumie Kuba probował jesc, ale krzywil sie i wypluwal pomimo ze inne sloiczki juz mu tak z buzi nie wylatuja...czyli bleeeeeeee:-D
A jabłko, marchew i wonogrono - uwielbia :-)
Banan z HIPPA tez bardzo mu smakowal.....tylko mam wrazenie ze troche go brzuszek bolal....z tym ze nie jestem pewna, bo to jadl u moich rodzicow jak bylismy i byl ogolnie marudny.....Mam jeszcze sloiczek, wiec zobacze co bedzie jak zje go w domku....:dry:
A dzis były jabłka z dziką różą - pycha, a jak sie skonczylo wrzask o jeszcze :-D

PYSIA dynia uwielbiana- mój Patryk to dynia pluje dalej niż widzi, tak mu nie smakuje, brokułow jeszcze nie próbowalismy, a poza tym to wszystko wciaga aż mu się uszy trzęsą:-), nawet rosołek domowej roboty był mniam, mniam

U mnie tez idzie pół słoiczka - mały by chyba wścieklizny dostał gdybym mu dała tylko łyżeczkę i więcej nic :-D. A pół słoiczka to takie pełne 5 łyżeczek....więc nie tak duzo, nie???:-p

Kubi zazwyczaj wciąga cały słoiczek chyba że wcześniej mleczko wsiorba to wtedy troszke zostawi noo ale wtedy to moje pieski są zadowolone i nie ważne czy to brzoskwinia z banenaem czy jakaś tam inna mieszanka wciągną wszytsko to co Kubuś hehe to z zazdrości chyba :-p

reklama
Ja na początku wprowadzałam też stopniowo ale teraz to juz całe słoiczki wciana i np. dzisiaj zjadł pierszy raz zupke marchewkową z warzywami cały słoiczek :-p
No i dałam małemu kaszke ryżową z jabłkami do mleczka i ładnie wypił.
Jutro chce mu przyrządzic tą kaszke na gęstą i podac na śniadanko :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry