• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

Ja na samym poczatku jak tylko zaczelam wprowadzac to rzeczywiscie po trochu a teraz jak nawet cos nowego kupie to i tak odrazu pół słoiczka lub buteleczki:-)
Ja kszke na pocztku tez dawalam łyzeczka ale moja mała strsznie płakała jak musialam łyzeczke wyjąć jej z buzi zeby nabrac kaszke (bo dawałam jej po kąpaniu a wtedy jest szcególnie głodna) i stwierdziłam ze szkoda dziecka kupilam smoczek trójprzepływowy i ciągnie przez butle. U mnie z kaszek najpierw byłam mleczno-ryżowa o smaku maliniwym potem bananowym a terza idzie kaszka smaczny sen o smaku bananowym i jest fajna bo oprócz ryzu ma troche kukurydzy i melise:-)

reklama
reklama
Hehehe MONA - chyba faktycznie :-) Wiesz co ja jak chce podgrzac szybko to nastawiam na max i mysle ze nie jest najgorzej, ja go wogole nie wylączam, wiec jest w nim zawsze ciepla woda.....a np wode na mleko zawsze w butelce stawiam na tej miseczce i temp na max.....i jak karmie to zaraz wstawiam nastepna dzieki czemu zawsze mam wode w pogotowiu ( szczegolnie sprawdza sie w nocy :tak:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry