• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

A no widzisz świetny pomysł bo jak to za każdym razem go włączał i za nim ta woda się zagrzała i pózniej zagrzała jedzonko, hm gla tego to tag długo trwało. a tak jest łatwiej i szybciej.:tak:

reklama
a mi sie tak fajnie udalo ze w tym wynajmowanym moim mieszkanku jest maszyna z woda, wiecie taka wielka butla i dwa kurki zimny i goracy, wiec czy kawke sobie czy dziecku herbatke zalac to szybciutko, no i nie musze wody mineralnej dzwigac ze sklepu tylko taki wielki baniak raz na tydzien u struza na dole sie kupuje :tak:

M_Ktosiu to masz sie super :tak:
Anetka fajny pomysł i też chyba już nie będe wyłanczac podgrzewacza tak jak ty:-)

No i wczoraj zrobiłam małemu kaszke ryżową z jabłkami na gęsto w miseczce i bleeeeeee nie smakowało mu i wypluwał a jak robie na rzadko to wypije ładnie.:happy2:.

nO TAK, sAMI, NASZE DZIECIACZKI TO MAJA BARDZO PODOBNE UPODOBANIA KULINARNE. Pzmietam, jak Nikodemowi smakował ziemniaczek z dynia Hippa, to tak jak Natalii. No i podobnie jest z kaszką, natka strasznie wypluwa kaszkę, robię jej ryżową z bobovity, na mleku, bo na wodzie jest mleczno - ryżowa, więc pediatra nie kazała. Pozdrowienia dla Nikodemka.

kurcze juz nie moge sie powstrzymac i mam bajke na kupowanie sloiczkow dla dziecka juz ogladalam gerbera w sklepie, m mnie powstrzymal ze jeszcze nie, ale nie dziwie sie wam ze macie juz spore zapasy, kurcze, powiedzielismy sobie ze tak jak lekarka powiedziala do 5 miesiaca czekamy, ja tak sobie obiecalam ze poczekam na 1 zabka bo to tak jakby znak od organizmu ze gotowe na nowy sposob jedzenia, ale chetnie juz bym mala pokarmila lyzeczka, ciezko sie powstrzymac oj ciezko...:shocked2:

m_ktosiu - jak ja z natalą czekałabym na pierwszego zęba to dopiero po roku by to nastąpiło..... tak późno jej wyszły...

a ja się cieszę bo młody ładnie zaczyna jeść.. smakowała mu owa dynia, jakaś tam marchwiowa z warzywami a wczoraj krem ziemniaczano szpinakowy:szok::-):-D

No tak M-KTOSIU - ja bardzo lubie to wszystko kupowac.....ale do pierwszego ząbka to faktycznie nie wiadomo jak długo trzeba bedzie czekac:cool2:
HANIU - ja tez mam ten szpjnka z ziemniakami.......ale jeszcze nie dawałam. Mowisz ze Matiemu smakowal, mam nadzieje ze Kubali tez posmakuje..............:tak:
Hmmmmm a kaszke podawaną łyzeczką tez Kuba wypluwał i ryczał jak dziki jak mu dawałam:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry