reklama
M
m_ktosia
Gość
ryz zmiksowany z mlekiem i tartym jablkiem----

szmina
mamusia Emilki i Filipka
niczka ja tez tak z ciekawosci popatrzylam na polskiej stronie hippa
bardzo ubogo...nie ma w czym wybierac praktycznie
a my dzisiaj zjemy na obiadek nie nalesniczki bo one to raczej na deserek co nie? a chrupiace kuleczki z ziemniaczka kleiku ryzowego maki itp jak posmakuje to podam przepis no i warzywka do t ego ugotuje

a my dzisiaj zjemy na obiadek nie nalesniczki bo one to raczej na deserek co nie? a chrupiace kuleczki z ziemniaczka kleiku ryzowego maki itp jak posmakuje to podam przepis no i warzywka do t ego ugotuje
szmina
mamusia Emilki i Filipka
ha obiadek juz czeka na mojego glodomorka
powiem tak:w smaku dobre,wyglada tez ok chociaz mialy byc kulki ale tak kleilo sie do palcow ze w koncu placuszki wyszly
miekkie jest wiec sobie mala poradzi,nagram filmik to same zobaczycie jak dzieci reaguja na nowosci
o juz sie obudziala pedze serwowac

szmina
mamusia Emilki i Filipka
zjadla Emilcia ze smakiem
filmik nakrecilam za dlugi i nie da sie zaladowac ale mam inny ...
a dzisiaj dalam mojej myszcze chlebka z bialym serkiem i mleczko waniliowe z kubeczka

nie wiem ile tego chlebka dawac
pol kromeczki daje i na zapelnenie brzuszka te mleczko chyba dobrze co nie?
YouTube - CHLEBEK JEST PYCHA ...

a dzisiaj dalam mojej myszcze chlebka z bialym serkiem i mleczko waniliowe z kubeczka

nie wiem ile tego chlebka dawac

YouTube - CHLEBEK JEST PYCHA ...
reklama
kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
Dziewczyny jak dodac do mleka kaszki manny? Chce dodac dwie lyzeczki bo wyczytalam ze na poczatek tyle mozna, zreszta Martyna jeszcze tego nie jadla, tylko nie wiem jak to zrbic bo kaszke manne sie gotuje a przeciez mleka co jej przygotowuje nie zagotuje
. Czy ktoras z Was moze manne dawala? Pomozcie plis!!!

Podziel się: