reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

Sami wlasnie weszlam na strone hipp i nie ma tam zadnej lasagni ani spaghetti , szkoda
kupilam za to risotto z marchewka i indykiem Hipp i jest bardzo slone , maly nie chcial tego jesc.
Anetko a rybka sloiczkowa z jakiej firmy?

reklama
Niczka to niewiem bo tutaj sa :tak:
Szminka no wlasnie jedni mowia tak inni siak i tez juz sama niewiem nic z tego :sorry2:

NICZKO - ta rybka to z bobovity...taki niebieski kolor ma etykietka.....co prawda tio nicu po 9 m-cu ale w skladzie nie bylo nic czego Kuba by nie jadl do tej pory, poza ryba - a rybe przeciez mozna juz:tak:

Anetko no wlasnie, bo ja szukalam czegos z rybka na teraz (np. po 7 m) i nie znalalzam, a peditara sama powiedziala, ze juz teraz moga byc sloiczki z rybka

niczka ja tez tak z ciekawosci popatrzylam na polskiej stronie hippa:szok:bardzo ubogo...nie ma w czym wybierac praktycznie:tak:

a my dzisiaj zjemy na obiadek nie nalesniczki bo one to raczej na deserek co nie? a chrupiace kuleczki z ziemniaczka kleiku ryzowego maki itp jak posmakuje to podam przepis no i warzywka do t ego ugotuje

ha obiadek juz czeka na mojego glodomorka:tak:powiem tak:w smaku dobre,wyglada tez ok chociaz mialy byc kulki ale tak kleilo sie do palcow ze w koncu placuszki wyszly:tak:miekkie jest wiec sobie mala poradzi,nagram filmik to same zobaczycie jak dzieci reaguja na nowosci:-Do juz sie obudziala pedze serwowac

zjadla Emilcia ze smakiem:tak:filmik nakrecilam za dlugi i nie da sie zaladowac ale mam inny ...
a dzisiaj dalam mojej myszcze chlebka z bialym serkiem i mleczko waniliowe z kubeczka:tak::-D
nie wiem ile tego chlebka dawac:confused:pol kromeczki daje i na zapelnenie brzuszka te mleczko chyba dobrze co nie?
YouTube - CHLEBEK JEST PYCHA ...

reklama
Dziewczyny jak dodac do mleka kaszki manny? Chce dodac dwie lyzeczki bo wyczytalam ze na poczatek tyle mozna, zreszta Martyna jeszcze tego nie jadla, tylko nie wiem jak to zrbic bo kaszke manne sie gotuje a przeciez mleka co jej przygotowuje nie zagotuje :baffled:. Czy ktoras z Was moze manne dawala? Pomozcie plis!!!

Do góry