pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Ja wolę nie ryzykowac, tym bardziej, że Nata nie ma zębów, i jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić, że zjada takie chrupki
. Daję jej nadal słoiczkowe deserki, dziś zjadła cały z hippa 190g z truskawką
;-)
, jurto spróbuje dać z tej samej serii, ale z jogurtem. Pani dr powiedziała dziś na wizycie, że można spróbować, ale ok. 1/3 słoiczka, a resztę na następny dzień
. Za to dziś Nata popołudniu wpruła 70ml puree misiowy ogródek dynia / ziemniak + jarzynki z cielęcinką, czyli w sumie 200ml
, fajnie, bo mi mleka jakoś ostatnio mniej wcina
. No i od nowego tygodnia próbujemy dania po 6 miesiacu z cząstkami różnych warzyw, kupiłam juz rosołek, warzywa z pomidorami, jeszcze nazw nie pamiętam, bo troche zapasów zrobiłam.

. Daję jej nadal słoiczkowe deserki, dziś zjadła cały z hippa 190g z truskawką
;-)
, jurto spróbuje dać z tej samej serii, ale z jogurtem. Pani dr powiedziała dziś na wizycie, że można spróbować, ale ok. 1/3 słoiczka, a resztę na następny dzień
. Za to dziś Nata popołudniu wpruła 70ml puree misiowy ogródek dynia / ziemniak + jarzynki z cielęcinką, czyli w sumie 200ml
, fajnie, bo mi mleka jakoś ostatnio mniej wcina
. No i od nowego tygodnia próbujemy dania po 6 miesiacu z cząstkami różnych warzyw, kupiłam juz rosołek, warzywa z pomidorami, jeszcze nazw nie pamiętam, bo troche zapasów zrobiłam.
ciasteczko o tak i litry soczku i kaszka,kaszka,kaszka....