reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

anetka a te długie chrupki to gdzie można kupić... bo ja szukam ale nie mogę dostać...

ja chyba zaprzestanę gotowania... bo niby wszystko oki..ale mały tak sra,ze szok... normalnie aż jajeczka se obrobił... a mi teraz pod nosem to kupsko śmierdzi:no::szok::cool2::laugh2::sorry:

reklama
niczka my tez trzymamy kciuki:tak:
madzialenka my tez wcinamy bananka i to dosyc spore kawalki ale jabluszka nie,nie jest za twarde?
hana hihi u mnie dzien tez zaczyna sie od wielkiej az po pepek,smierdzacej kupy:szok:

a ja wczoraj zrobilam Emilci deserek,jadla ze hej.... ugotowalam jabluszko,dodalam keksow i troche platkow zmiksowalam i smacznego

No prosze jak dzisci zajadaja!

Haniu a Twoj post o Matim to mnie niezle rozbawil :-D. A niech sra! Na zdrowie! Mamine zupki tak czy siak najlepsze!

Niczko trzymamy kciuki!

HANIU - ja je chyba w Carrefourze kupilam......a flipsow u Was tez nigdzie nie ma?
Te są takie jak flipsy tylko inny ksztalt i wieksze....takie własnie (a co...zrobie reklame firmie:cool2:)

Oooooo wlasnie odkryłam ze normalne flipsy - te w czerwonym opakowaniu - M tez ostatnio kupil:tak:

kurcze niewiem, dalam mlodej te chipsy specjalne i sie tak stresowalam, jeden kawalek jakos tak lykala ze potem kaszlala wyraznie jej nie idzie polykanie... wiec poczekam tydzien i zobaczymy, nie ma co na sile...
ona normalnie jak przelyka to tak sie wzdryga jakby wodke pila :dry:
musimy jeszcze potrenowac na normalnym papkowym jedzonku przelykanie pokarmow stalych..:blink:

Dałam dziś Natali takie danie z bobovity warzywa ze złotym kurczakiem po 6 m-cu. Były tam już cząstki warzyw i jakieś wyczuwalne kawałki mięsa. Ale nata tak się skrzywiła na to jedzonko:shocked2:, że zaczęła płakać,:wściekła/y: bo głodna była, nie połykała tego:zawstydzona/y:, bo cos jej nie pasowało, może te cząstki, bo przecież warzywa mniej więcej te same, a może to, że tam jakieś śladowe ilości cebuli i natki pietruszki były??? :szok::szok:W końcu zjadła 170ml mleka, a ja jej obiadek...:shocked2::dry:Chyba jeszcze poczekam z tymi daniami po 6 m-cu, a jej będę dawać te papki. Tylko, że chciałam dawać większe słoiczki, bo te 130g są dla niej za małe, a 190g w sam raz, a tak, to najwyżej będę robić z puree ryżowym.:-D;-)

reklama
Tutaj po 4 miesiacu sa dania 190gramowe i takie Nikodem zjada teraz.
Dzsiaj jadl na obiadek schinkennudeln to chyba w przetlumaczeniu szynkowy makaron :-D i ziemniaki z marchewka.

A on na te biszkopty co mu ostatnio kupilam to sie normalnie rzuca :szok:i mamla tak ze prawie caly zjada ale nie daje mu ich codziennie tylko raz na jakis czas.

Do góry