reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

Szmina zartujesz?! Jakas idiotka doslownie! Jak mozna takiemu bobasowi czekolae dawac?! Jak swoje tak zywila to gratuluje ale zeby jeszcze komus takie "rady" dawac to juz trzeba miec nierowno pod kopula :no:. I MC Donalds?! Nie, no kobiecie sie w glowie przewrocilo!!!

reklama
Rosołek z bobovity też Nacie nie smakował :-:)shocked2::-(. Zjadła co prawda ok. 170ml (resztę ja:-p:sorry2:), ale strasznie przy tym marudziła, trochę jej wmusiłam, bo nie miałam nic innego. I teraz nie wiem, albo jej zupki po 6 m-cu nie smakują, bo maja złe proporcje dodanych składników (bo przecież są mniej więcej te same), albo może chodzi o dodaną do tego cebulę, ok. 2 %, nawet nie, albo może jej cząstki warzyw i mięsa przeszkadzają. Albo może nie ta firma??? Kupię jutro hippa, albo narazie będe jeszcze dawać z gerbera po 5 m-cu jarzynki z cielęcinką, kurczakiem itp.

czy może wiecie czy podczas karmienia syskiem mozna jesc sery plesniowe??????bo wlasnie wszamalam kawalek :szok:wiekszy:tak: i zupelnie o tym nie pomyslalam.

co prawda byl to ser kozi ze wzgledu na skaze bialkowa u Tygrysiaka. mam nadzieje ze mu nie zaszkodzi ...bede wdzieczna za komentarz i opinie:tak:;-)

szmina no to chamowe zrobila ta kobitke zeby lekcewazyc co do niej mowisz....

...druga sprawa ze jak twoja mala nawet sama nie jedzac patrzylaby jaki jej dzieciaki daja czadu czekoladowo-mcdonaldowego to by sie zainteresowala :-D

jesli chodzi o samo probowanie to moja mala czekolade i mcdonalda tez zna :sorry2: ale na smak nie zebym ja tym karmila, loda lubi ode mnie liznac, wczoraj buleczke w kawiarni ode mnie chciala .... zarloczek mi rosnie

kupiłam w końcu Maćkowi te chrupki kukurydziane, takie cygara:-D zajadał jak opętany, no i popróbował wczoraj danonka:tak: tak około 1/3 pudełeczka zjadł:tak:

Smart78 ja cyckuje i sery plesniowy pare razy jadlam, ostatnio nawet kozi mniam mniam. malemu nic nie bylo
Szminka powalona laska i tyle!
Dziewczyny ja sie tak nie moge doczekac kiedy moj maly bedzie jadl cos innego niz mleko jako jeden posilek. Ile on moze takiej marchewki zjesc na raz? 80g? Wiecej?
Chyba nigdy nie rozszerzymy diety! Do 18 lat bedzie na cycku!
zalamka normalnie
bu hu :-(

Niczko ja dawalam Julkowi na samym poczatku tylko marchewke i jablko , zaczynalam od jednej lyzeczki i codziennie o troszke wiecej:tak:
teraz to on zjada jablo na raz 250 g :szok::-)
powodzenia

No u mnie wczoraj przyjechala kolezanka i tez przywiozla dla Ali batoniki te z kinder i mowi ze jej corka jadla i nawet kotlety za pol roku a jak miala rok to swoim dzieciaom dawla juz wszytsko normalnie jak oni jedza normalnie masakra i ona do mnie ze jestem przewrazliwona. Ale wiecie co jej nie ma co nasladowac bo jej dzieci grubasy i zeby zjedzone od pruchnicy. Wiec niech spada na drzewo z takimi radami ja wiem jak mam dziecko karmic, nawpeno zdrowiej niz ona swoje.:wściekła/y:
A dzis Ala zjadla kubeczek danonka bardzo jej smakowal:-D:tak:

Boszeeeeee....niektorzy to maja pomysly.....masakra:szok:

Dziewczynki a jak to jest z tymi danonkami - bo ja slyszalam ze to dopiero w okolicach roczku....hmmmmm Ale powiem szczerze ze sama bym chetnie sprobowala dac Kubali - on to jest zainteresowany najbardziej normalnym jedzeniem:sorry:.....Memla sobie kawałek chleba, flipsy,owoce lepsze normalne a nie ze sloiczka, a na zupki ze sloiczka to ma teraz odruch wymiotny:eek:

reklama
anetka - ja myśle,że normalnie można próbować.....jeżeli dziecko bez żadnych sensacji akceptuje nasze jedzonko to tylko się cieszyć.........
ja młodemu też dam i loda spróbować i czekoladki.. ostatnio biszkopty se memła..... to jakiegoś kartofelka... to naszą zupkę.... oczywiście wszystko w małych ilościach i raczej tylko dla poznania smaku..... niech kasirka powie jak maciek zniósł danonka:-p

Do góry