reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

ja to sobie mysle ze rodzice nie tylo sa nie odpowiedzialni ale i tez leniwi:tak:zupka w proszku,frytki,hamburgery to jest latwo dostepne,nie trzeba sie napracowac,dziecko sie naje i obydwie strony zadowolone. Rutyna zabija i stad takie sytuacje,komu sie chce kazdego dnia stac i zdrowo gotowac...ja tez mam czasem lenia i zjemy pizze ale dla malutkiej lenia musze wygonic i ugotowac :tak::-D:-)traz tez jabluszko sie gotuje na deserek maniam mniam

a ja nakupilam tych sloikow od gerbera cala szafke i troche mam wyrzut sumienia po czas pomyslec o gotowaniu wlasnie zamiast tej chemiii :-(
jak m wroci i zrobimy wieksze zakupy to zaopatrze sie w warzywka i z zupkami pokombinuje :tak:

reklama
przypomnialo mi sie jak mielismy z m pierwsze akcje ten tego i jego dzieci byly z nami na wakacjach to dostawaly po piontaku i won do mcdonalda :-D

Szmina ja tez kupilam te sucharki z hippa ale Nikodem woli te biszkopciki i gryzie je sobie i tylko uwazam zeby sie nie zakrztusil bo on to sobie rozdrabnia i takie kawalki ma w buzi i je polyka :tak:

SZMINA - fajniutko Emilka wcina sucharka
NICZKO - i jak po bobofrucie?

A ja wczorj kupilam te danonki......moze sprobuje mu dzis troszke dac.....
A wy dziewczynki ile na poczatek tego dałyscie?

Anetko po bobofrucie nie dzialo sie nic , nawet mu sie nie ulalo, dzis juz tez dostal porcje, zjadl ze smakiem, co prawda malo tego bylo ,chyba, bo potem chcial cyca, ale normalnie super, jestem naprawde zadowolona. :-)
Mam w domu jeszcze kaszke bananowa, wiec kolejna pojdzie w ruch.

chyba juz o tym byla mowa ale spytam jeszcze raz-jak wczoraj ugotowalam obiadek to moge go podac jeszcze jutro?
przechowywalam w lodowce...to by bylo 3 dni pon,wt no i jutro...nie zaszkodzi?marcheweczka i miesko ze sloiczka tylko...

reklama
SZMINA - sloiczki po otwarciu mozna przechowywac 2 dni, niektore 3......wiec normalne jedzonko chyba tez...

Dałam małemu tego danonka:zawstydzona/y:......nie pamietam kiedy jadł cos az tak chetnie:eek:
Ale wiecie co przeczytalam na stronie danona.....ze od 3 roku zycia sie je daje:szok::sorry:.....zreszta same zobaczcie
http://www.danonki.pl/index_mam3latka.php?id=czM3bWs1NmJwMTE1MQ%3D%3D
Nie chca brac odpowiedzialnosci jesli kogos uczuli czy o co chodzi...?:eek:

A teraz wlasnie gotuje warzywka dla Kubali......a jutro chyba dodam mu zoltko to zupki...:tak:

Do góry