reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co nowego dzisiaj zjemy?

Mloda mamusiu nie strasze,a le wyczytalam, ze miedzy innymi danonki maja strasznie duzo chemii, a poza tym na stronie danona jest ze danonki sa przeznaczone dla dzieci od 3 roku.
Wrzuc sobie wyszukiwarke danonki albo od kiedy daninki, bardzo duzo jest na ten temat.

reklama
NICZKO - ja tez to czytałam....i przestałam dawac:sorry2:.....stwierdzilismy ze jak zaczniemy dawac jogurty to normalne naturalne ze swiezymi owacami, a teraz to te dla niemowlat jak juz np z Hippa

a ja dzisiaj zapodalam niuni kartofelka z maselkiem i koperkiem i osobno marcheweczke z groszkiem:tak:groszek malusi byl wiec w calosci a marcheweczke podrobilam i wiecie jaki byl efekt:szok:kartofle blllee plula chyba lekko posole nastepnym razem:tak:a march i grosz jak sie kapla ze duze kawalki to zaczela je wyciagac z buzki i sama jeszzce raz wkladac wiec dalam jej na osobny talerzyk i jadla sama....popatrzcie sobie jaki sliczny glodomorek

Ja Danonkow tez nie zamierzam w najblizszym czasie podawac :no:. A rybki u nas jeszcze nie bylo,a mozna juz dac?

Szminka Emilcia slodko zajada. A jakie zeborki urocze!

Jacie ale Emilka fajnie zajada :tak::-) a jak juz samodzielna dziewczynka :-)brawo dla Emilki naszej slodkiej :happy: ps. ale fajne zabeczki :tak:
tak tak sliczny glodomorek z niej

Ja danonkow tez nie daje:tak: tylko czasami takie jogurciki w sloiczkach z hippa albo innej jeszcze firmy co tu jest od 7 miesiaca - dobre sa :-)

a ja daję danonki:szok: oraz te ze słoiczków, a co do obiadów to Maciek w sumie je to co my :-) oczewiście nie do przesady i nie wszystko...jadł już pomidorówkę , warzywną ze śmietaną, no i oczywiście ziemniaki co dzień i popróbował już mięska wieprzowego...

reklama
SZMINA - o jaka słodziutka Emilka, no fantastycznie sobie radzi....przekochana jest:-):-D
KASIRKA - no no no......ale Ty mu jakos odkladasz zanim przyprawisz czy takie jak Wy dostaje.....No i ze smietana - hmmmmto nie za wczesnie:confused:

Do góry