reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

Faktycznie, ale ceny niezbyt atrakcyjne :no:

Oli nie lubi nektaru śliwkowego, a szpinaku jej jeszcze nie dawałam. Brokuły jej zaszkodziły.
Co do spierania z ubranek marchewki to gdzieś już pisałam, że super puszcza odplamiaczem Dr Backmann, nawet zdjęcie butelki wklejalam.

reklama
Kupiłam mydełko do odplamiania tego Dr Backmanna, ale nie jestem zadowolona, może faktycznie odplamiacz jest lepszy, ale mam już w domu i vanish i jeszcze jakiś globi(na marchewę i inne paćki naszych dzieci nie sprawdzają się) to pomyślałam po co mi 3, pewnie taki sam jak poprzednie. Czyli chyba trzeba kupić tego Dr Backmanna i sprawdzić znów na własnej skórze.

a jednak się skusiłam dzisiaj i dałam małej słoiczek bobovita warzywa z kurczakiem i z peere jabłkowym :-p poczytałam i kurczaka jest tam 10 % tylko więc a co tam dałam jej i mała zachwycona :tak: świetną ma konsystencje bo np. warzywa z ryżem są wodniste i mała się denerwowała jak jej dawałam :-p

A wiedziałyście że Gerber & BoboFrut ma swój sklep internetowy?
ToTu - zakupy on-line - Salon Gerber i Bobo Frut

ja już patrzałam co mają ciekawego ale wole jakoś w sklepie sobie poczytać co tam pisze :-D

I z pieluszek tez mają takie stronki ale nie wiem jak ma się to do cen w sklepach
:dry::cool2:
Bli

Kupiłam mydełko do odplamiania tego Dr Backmanna, ale nie jestem zadowolona, może faktycznie odplamiacz jest lepszy, ale mam już w domu i vanish i jeszcze jakiś globi(na marchewę i inne paćki naszych dzieci nie sprawdzają się) to pomyślałam po co mi 3, pewnie taki sam jak poprzednie. Czyli chyba trzeba kupić tego Dr Backmanna i sprawdzić znów na własnej skórze.

Ja mydeła nie miałam, ale po zastosowaniu odplamiacza tego ze szczoteczką, żadna plama po marchewce mi nie została.
Mało tego zeszla całkowicie wielka plama z pierogów z jagodami z jasnych spodni (po dwukrotnym zastosowaniu co prawda, ale nie ma najmniejszego śladu),

ja ostanio kupiłam ale nie ze szczoteczka tylko taka malą paczuszka /tak jakby probka proszku i na jeden raz (7zł)
byłam zadowolona pieluchy biłe no i przy okazji odplamiłam bluzke Andzeja ktora zafarbował sama siebie
ale jeszcze bede szukac tago ze szczoteczka

Jenni wcina miesko juz od 4 miesiaca wieprzowe i wolowe z HIPP a to dzisiaj wcinala poraz pierwszy przy wielkiej mojej uwadze:tak:ALE JEJ SMAKOWALO

A co to jest, co wcina Jenni, Irasia :confused: Bułka :confused:

Agusia, pewnie masz to samo, tylko ta szczotka na zakrędce ułatwia wtarcie odplamiacza w materiał.

reklama
Do góry