Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja też mam taki zamiarSawa13 ja podam mięsko nie wcześniej niż Kuba skończy pół roku.
moja tez wciaga ten sinlac jak nicNo to dałam dziś wieczorem Oliwce porcję Sinlacu, dopiła cycem i zobaczymy czy w nocy będzie lepiej spała. Smakowało jej bardzo, jednyne danie, przy ktorym się nie ociągała i zjadła w kilka minut![]()
Jeszcze dojdzie do tego, że zamiast przedłużyć sobie nocne spanie, sama się obudzę z pełnymi cyckami i będę ją budzić, żeby mi spiła
Ale jeszcze coś wieczorkiem zciągnie, bo nie chce mi dziś iść spać, oczy otwarte szeroko i gadoli z siostrą na całego. A już myślałam, że zasnęła na noc 
i mała złapała alergię i teraz nie wiem na co, bo wprowadzałam nowości już na 3 dzień. A mięska jeszcze nie podaję, wydaje mi się że to trochę za wcześnie na mięsko, nie widziałam zresztą słoiczków z mięskiem dla takich maluszków.