reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

a ja mam pytanie takie bo dawałam nan2 cały czas i kiedy powinnam zacząć od nan3 :confused: bo wiem że nan2 teraz zalecają podawać później a jak jest z nanem3 :confused: :-DPomocy :-(

reklama
A Bebilon 3 jest powyżej roku..
Ale to wszystko dziwne..w sumie to Bebilon w ogole ma dziwne normy podawania..zupełnie inne niż na nanie czy bebiku..:confused::dry:

My wczoraj zrobiliśmy Filipowi na obiadek rozgotowany ryż z brukselka i marchewką, a do tego mięsko z królika...wcinał aż miło...i nic mu nie było po tym...:tak::tak:
Dziś powtórka rozrywki...:-D:-D:-D

Ostatnio Majka je wszystko. Jest bardzo nieszczęśliwa i zdziwiona, gdy my coś jemy a ona nie. Na śniadanie po mleku je Owocową owsiankę albo kanapeczkę, na obiad coś ze słoiczków - całe 190- a potem czatuję na obiadek rodziców https://www.babyboom.pl/forum/dziec...aszych-pociech-8268/index249.html#post1773871. Na deserek mleczko, owocki , ciasteczka, a na kolację Sinlac i mleczko. Mam nadzieję, że ten apetyt jej sie utrzyma.:-)

Lenka też je z nami obiad i nie ma możliwości aby jej nie dać bo jest krzyk, zlość :wściekła/y::wściekła/y: więc oprócz swojego obiadu zawsze podjada też Nasz :baffled:

w sobotę Hubek zjadł po raz pierwszy brokuła - dodalam go do obiadku - smakowąło mu baaardzo:tak:ale niestety porażka:-(, pogorszyła sie skóra na dłoniach, porobiły sie ranki i sączy się z nich teraz:-( cholerne AZS...:angry::angry::angry:a juz było tak ładnie:wściekła/y:i znowu trzeba odczekać kilka dni,zanim podam cos nowego:wściekła/y:
a jadłsopis to mamy ubogi:-(, bo Hubek je narazie tylko dynię, marchewkę, ryż z którego sama robie kleik, i jabłko gotowane
jestem już tym zmeczona...

reklama
Rozmerta a to na pewno AZS ?
A co z glutenem, tez nie mozesz wprowadzac?
Pytam bo kupilam kaszke pszenną bananową, dawałam ja codziennie rano z mleczkiem zosia dostawała rano tez pół kromki chlebka, oraz deserki z jogurtem i teraz ma straszne placki liszowate na plecach, strasznie to wygląda pediatra kazal nam tylko smarować oliwą z oliwek...troszke mnie to dziwi i chyba musze sama przejsc na jakąś diete dla niej

Do góry