reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

Jenni jest uzalezniona od smoczka:-D:-D:-D jak sie tylko wybudza to odrazu go szuka raczka:-D:-D:-D
A wczoraj pierwszy raz jej dalam fasolke szparagowa i nic jej niebylo i bardzo jej smakowala:tak:

reklama
No niestety moje dziecko nigdy nie chciało smoczka, a pewnie teraz by było łatwiej z odstawieniem od cycusia. No, ale wszystkie piszecie, że smoczek to uzależniacz, więc z czasem też będzie trzeba go odstawić:baffled:Jedno nas chociaż minie:-D:tak:

Milena tez nigdy nie chciala smoczka - za to cyc. Az sie boje co to bedzie jak zaczne ja odstawiac:szok: od cyca.:szok::szok::szok:

pewnie, że próbowałam, bez cycusia nie chce usnąć, choćby właśnie obiad zjadła.
U nas jest to samo.
Jak raz Tomek Oliwkę próbował uspic bez cyca jak mnie nie było, to w ogóle zrezygnowała ze spania. Odrazu podniósł się lament. Rozbudziła się i było po spaniu.

Emilka ostatnio nie je prawie wcale :baffled:

dziś :
8:00 mleko o dziwo wypiła z 80ml
10:00 kaszka nie :no: kanapka nie :no: zjadła dano :tak:
12:00 deserek owocowy
15:30 połowa obiadku
17:30 druga połowa wciskana jak się dało
18:50 mleko 10ml :sorry:
\
w międzyczasie z 5 chrupek nawet ich zbytnio nie chciała moze to przez ten ukryty ząb :eek:

Kuba tez mi się buntuje na jedzenie(a zęby nie wychodzą,chyba?).Wszystko wywala na ziemie,albo kruszy,albo sie bawi.Chrupki to w ogóle nie tknie.Wkłada je do wiaderka i wysypuje.:-D

reklama
ja kupiłam Emilce nan waniliowe i potem jest z miodem ale gdzie tam w nocy jedyna okazja by coś więcej wypiła :sorry:

Do góry