agusia9915
Matka wariatka
Konrad własnie miał zakaz mannyNie spotkałam się z teorią,że wysypuje po zbożach,ale moze sie myle.No ale jada pieczywo,co?Bo tam też mąka.![]()
tylko kukurydziana jadł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Konrad własnie miał zakaz mannyNie spotkałam się z teorią,że wysypuje po zbożach,ale moze sie myle.No ale jada pieczywo,co?Bo tam też mąka.![]()
znam to uczucie....:-(Hubek teraz nic nie je, i tylko na mleku jest,a i tak czasem ma napady swędzenia no i skóra nie jest idealna...Oj żebyś wiedziała.Już mnie szlag trafia,ale muszę próbować,zeby sie dowiedziec,czy go coś nie uczula.Ale potem jak patrzę jak się męczy i drapie to ryczę i mam wyrzuty sumienia....Czuje sie jak oprawca.....![]()
OK.;-);-);-);-)Oj rozalka przestannie mozesz tak myslec.....szkoda tylko Kubusia ze sie meczy Bidulek maly
(
No może to jednak możliwe,musisz niestety obserwować.Kurcze,to nie zaciekawie.Konrad własnie miał zakaz manny
tylko kukurydziana jadł
To fakt,trzeba miec nadzieje.Kuba juz miał ładną skórkę,no i musiałam spróbować nowy produkt,dla jego dobra,a tu znowu swędzenie,nieprzespane noce.Już wiem,ze to potrwa parę dni zanim zejdzie.U nas widzę poprawę,ale tka niecierpliwa jestem,juz bym chciała,żeby z tego wyrósł,o ile jest to możliwe.znam to uczucie....:-(Hubek teraz nic nie je, i tylko na mleku jest,a i tak czasem ma napady swędzenia no i skóra nie jest idealna...i ostatnio mam załamke, bo to juz rok trwa.....i nie daje rady czasem i wtedy też siedze i ryczę:-(
ale trzeba wierzyć, ze wszystko będzie ok w końcu!!
No i Kube wysypało.Pod brodą i na rączce tradycyjnie.
Ryba?Albo przecier pomidorowy?
Odstawimy i sie zobaczy.![]()
Oli też znowu wysypana :-( Wczoraj na śniadanie był twaróg ze szczypiorkiem. Chyba wróciłyśmy do punktu wyjścia z nietoleracją białka krowiego :-moja tez wysypało
pod broda , za uchem i poliki
ja obstawiam ser zółty
czy po mannej moze (wiem gluten- biegunka) byc wysypka jesli uczulone na zboża?
To bardzo dobrzeOkazuje się, że moje dzecko uwielbia cytrynyPrzybiega co chwilę, otwiera buzię, żeby je wdusić sok do buzi i wcale się nie kwasi
![]()
Okazuje się, że moje dzecko uwielbia cytrynyPrzybiega co chwilę, otwiera buzię, żeby je wdusić sok do buzi i wcale się nie kwasi
![]()