Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziś Dobrochna nas jeszcze bardziej zaskoczyła, bo po kapanku tatus ja błogosławi, a ona sama zrobiła amen, nic jej nie mówiliśmy
chyba aniołeczek nam rośnie (z różkami )
Gratulujemy nowych umiejętnosci wszystkim maluszkom.........jejku nie mogę że to tak szybko......
Antoś nauczył się podawać rączkę i mówi cziej. Ale fajnie.
Staś nam zrobił na Mazurach niespodziankę i zaczal chodzić. Drepcze teraz wszędzie i ciągle. Cudny widok.
Na hasło "podnieś nóżkę" podnosi nogę, co jest bardzo wygodne przy zakładaniu pieluchy (używamy pampersów wkładanych jak majtki bez rzepów) i spodenek.
Ja mówię: "Stasiu przytul się do mamusi" to leci i się do mnie przytula. I daje buziaka na słowa: Daj buziaka!:-)
No i nawija bez przerwy i bez sensu.
To teraz Mamociku Staś zawedruje ....tylko gdzie? jak on już takie ekstremalne miejsca zwiedza ..nie mam pomysłu co jeszcze wymyśli ten Twój Staś Wędrowniczek.
Madziu, problem, że ja tez nie mam pojęcia. Niestety nie jesteśmy w stanie przewidzieć co tez te nasze pociechy wymyślą. A dziś Staś wchodził po schodach trzymany za jedną rączkę. Niektóre schodki, to całkiem sprawnie pokonał.