agusia04
Czerwcowa mama'08
Stasiu super. wielkie brawa dla Ciebie za wytrwałość;-);-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki wielkie,nie pomyslalam,ze to sie moze rozsuwac....Puzli zamiast dywanika nie polecam! Ale ogólnie to super sprawa i fajny dodatek Jednak jeśli myślisz o nich jak o wyłacznym podkładzie do nauki raczkowaniaodradzam.
Te elementy w puzlach przy ruchu i przesuwaniu odrywaja się . To fajna zabawa ale w nauce raczkowania może przeszkadzac. A o rakotwórczym składniku nie słyszałam...![]()
Ja chciałam pochwalić mojego małego, że zaczął raczkować...a tu proszę...Staś robi już pierwsze kroki.
a u nas Marysia nauczyla sie mowic nie tzn mowi ne,ne,ne...i kiwa glowka na boczki powoli juz sie dogadujemy![]()