daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Limba słodkie zdjęcia i jedno i drugie
;-)
;-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
;-)

i na szczęście obyło sie bez dramatycznych lotów ;-) z łażeniem dała sobie pokój, czasem zrobi kilka kroczków, ale jest bardzo ostrożna, za to uwielbia smigać za jedną rękę i kopać piłkę oraz rzucac czym popadnie ;-)
), jeja (aniołek), aaaaaaa (kotek), ho (hał, piesek), taśtaś (kura, kogut, kaczka itd.), mmmmmmmm (muu, krowa ), dać (dać, nie dać ;-) ), io (osiołek), tzyyy (pszczółka, a troszke inne tzyyy to motylek, ale nie wiem jak to drugie tzy zapisać
),
a tak to pokaże gdzie jest oko, na nos mówi pipip, jak klakson od samochodu... przybija piątki
na mojego A krzyczy tata i go zaczepia, on coś odpowie ona się śmieje... jak coś źle to od razu mamaaaaaaaa!!! widzi butelkę z piciem, pokazuje i krzyczy dać, daję jej w rączkę a ta mi oddaje w rękę i żeby jej pić dać... widzi truskawki, krzyczy dać!!! pokazuje na różne rzeczy, które chce, aby jej podać. a jak się wkurzy na coś to wszystko z łóżeczka wywali i drze się na mnie