reklama

Co potrafią nasze dzieci?

• Starter tematu Starter tematu dori
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Victor sam dziś wszedł do łóżeczka,myślałam że sie bawi a on nagle mama i mama więc poszłam ale wołał mnie bo wyjść nie mógł.Skubaniec mały mam nadzieję,że nie szybko nauczy się z niego wychodzić.

U nas swojego czasu byly wyjete szczebelki w lozeczku zeby mloda mogla soibie sama wejsc i wyjsc. I bylo ok dopoki nie zaczela z niego uciekac jak byla pora jej spania. Wiec wlozylismy spowrotem i skubana sama je sobie wyciagla. Ale jakos je zamontowalismy zeby nie mogla wiecej tego zrobic. U babci spala w troche innym lozeczku niz w domku, tam byly gesciej szczebelki i pewnego dnia miala nauczke. Oczywiscie probowala sie przecisnac miedzy szczebelkami no i noga jej sie zaklinowala, wpadla w panike no i od tej pory spokoj. :-D:-D

A nie wiem czy juz wam tutaj pisalam, pamietam ze Martcie pisalam. Maja nasladuje Maksika w sikaniu :-D:tak:Zlapalismy ja na tym kiedys jak weszla do wc stanela przed kibelkiem, sciagla porty odpiela pampersa wyrzucila go wypiela sie no i zrobila siku ..... na podloge. Skubaniec jeden co zniej wyrosnie jakies chlopisko czy co.:tak:

reklama
A nie wiem czy juz wam tutaj pisalam, pamietam ze Martcie pisalam. Maja nasladuje Maksika w sikaniu :-D:tak:Zlapalismy ja na tym kiedys jak weszla do wc stanela przed kibelkiem, sciagla porty odpiela pampersa wyrzucila go wypiela sie no i zrobila siku ..... na podloge. Skubaniec jeden co zniej wyrosnie jakies chlopisko czy co.:tak:

:-D:-D:-D:-D:-D no to mnie rozbawiłaś:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry