reklama

Co potrafią nasze dzieci?

• Starter tematu Starter tematu dori
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
gratulacje buba a te palaki to chyba swietna sprawa dla dzieciaczkow moj tez ich uzywa do siadania a przedtem pomagaly mu sie przewracac na brzuch i zpowrotem jak sam sobie nie radzil a teraz juz siada z nimi

reklama
Ta, nasz Synek też lubi spręzynować, siedzenie na kolankach i sciąganie skarpet juz nudne, no ewentualnie pomiętolić gazetki. W końcu się rogadał po chorobie i gada i gada i sie cały czas chichra:)

lidijka - dobrze ze z synkiem juz lepiej :-)

woloszki - gratulacje :-D nasz mala ciagle lezy prawie w miejscu ... ale pewnie nawet sie nie spostrzege jak zacznie sie poruszac naokolo :szok:

A mnieKlaudia odwiedziła wczoraj w kuchni. Bawiła się w pokoju więc ja przeszłam do kuchni posprzać a za chwilę miałam już za sobą gościa. Ja naprawdę jestem w szoku jak ona szybko wszystko łapie. No i ostatnio zapomniała już jak się mówi mama i gada ababa, baba...

Wołoszki, gratulacje z pierwszych raczkowanych kroczków.

Gratulujemy wszystkim raczkującym bobasom :-). To teraz przydadzą się kojce:tak:. Kuba też staje się coraz bardziej mobilny:-D, okropnie jest ruchliwy, bez przerwy coś kombinuje, ale przemieszcza się na razie bardziej pełzając, niż raczkując:laugh2:

u nas Oliwier już cos więcej kombinuje niż Amelcia ale i na nią tez przyjdzie czas :) teraz walczy jak opętany w łóżeczku ciekawe kiedy zacznie z niego wyskakiwać

reklama
Idziu mi dokładnie to samo lekarz powiedział.Nie sadzać ajeśli na kolanach to opierać o swaje plecy.
Woloszki Gratulacje:-) nawet sie nie obejrzysz jak będzie lada dzień śmigać!
Dori twoja córa rozwija sie w expresowym tempie:-) Gratulacje!
Franek narazie sie przemieszcza ale do tyłu:laugh2: tzn.leźac na brzuszku pokonuje odległości pełzając tyłem.Nie są to jekieś olimpijskie dystanse(tak około 2,3m) ale zawsze to coś.Ponoć niektóre dzieci tak mają a ze mój to zodiakalny baran to nie moźe normalnie tylko właśnie tak na odwrót!!
Justynko Ty to bedziesz miała dwa tajfuny do upilnowania!Co dwie głowy to nie jedna;-) Gratulacje dla Oliwiera za spryt;-) Amelka pewnie teź za chwilę zacznie kombinować.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry