reklama

Co potrafią nasze dzieci?

• Starter tematu Starter tematu dori
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
gratulacje dla Klaudii!!!! i dla Kamilki picia z kubeczka!!!!i dla Oliwierka szamania nozek!!! moja jeszcze nie raczkuje, nie pije z kubeczka i nie je nozek, na razie wszystko zjada z butelki a za nozki sie lapie i podciaga do buzi ale jej jeszcze nie udaje sie ich wlozyc do ust bo chyba za "grubiutka" jest i to dlatego:-) a z innych umiejetnosci to potrafi siadac juz sama no ale jeszcze nie z lezenia lub z pozycji polsiedzacej i wcale nie trzymana za raczki, teraz w nosidelku musze ja przypinac i wyciagnac chyba szelki do wozka bo w nim tez juz siada i sie zawsze przechyla do przodu,wyglada to jakby sie zlamala w pol:szok:
i nie lubi jak kto inny niz ja spiewa jej "aaa kotki dwa" bo wtedy placze, inna kolysanke mozna spiewac ale jak ja jej spiewam kotki dwa to zasypia:laugh2: ,chyba pamieta to jesszcze z czasow brzuszkowych bo kiedy buszowala w nocy to ja glaskalam brzuszek i spiwalam wlasnie ta kolysanke i ona sie uspokajala

Gratulacje dla naszych pociech na przeokoliczność nowych umiejętności!!!
Cóż, Mateuszek ma za cięzką dupkę i ze 2 razy udało mu suę posmakowac swojej pyty, ale nie robi tego notorycznie, no cóż poczekamy. Nie przewraca sie jeszcze z plecków na brzuszek i odwrotnie, ale usilnie ćwiczy. Siedzi juz ładnie. Najlepszy jest w gadaniu:) Najlepiej mamie do ucha:) No i je coraz ładniej z łyżeczki. Ufff, a już myślałam, ze ONLY BUTLA I CYC!!!

Martap gratulacje dla Twojej malej wiercipietki;-)
Justynko rzeczywiscie smiesznie to wyglada a ubaw niesamowity jak dwie stopki naraz w buziaczku laduja.
Lidijkamalego gadulke masz w domku,no i fajnie ze ladnie lyzeczka je.Gratuluje!

Ale naklikałyście:-). Tyle nowych umiejętności, że głowa boli;-). Wszystkim dzieciaczkom gratulujemy i życzymy dalszych owocnych ćwiczeń.
U nas też na topie jest pełzanie i dlatego przywieźliśmy dzisiaj kojec i mały teraz siedzi w bezpiecznym miejscu. Jest duży, więc Kubuś ma dużo miejsca, a ja nie muszę ciągle sprawdzać, gdzie jest i co robi.
Jedzonko też podaję łyżeczką, butli mały nie toleruje. Kubeczek niekapek mamy z Aventu, ale czeka na razie na lepsze czasy (Kuba nie pije soczków ani herbatek):-(.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry