I
ivaz
Gość
To twoi synowie są rdzennymi tak z dziada pradziada??aaaaaaaaaaa....to dlatego moje dzieci jak mowie do nich to wydaja mi sie czasem tepawe hahahaha :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To twoi synowie są rdzennymi tak z dziada pradziada??aaaaaaaaaaa....to dlatego moje dzieci jak mowie do nich to wydaja mi sie czasem tepawe hahahaha :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)![]()
no wiesz ..faktycznie nie dosc ze rodzeni tutaj i wychowywani czyli prawo ziemi obowiazuje jak najbardziej to jeszcze rdzenni z pradzadaTo twoi synowie są rdzennymi tak z dziada pradziada??
bo pradziadkowie cale zycie swoje tu spedzili i polowicznie mozna nazwac z dziada tez bo dziadkowie rowniez kawal swojego zycia poswiecili temu krajowi a babcia nawet tu pochowana wiec tak... masz racje! Pawimi ty nie Amerykanka, mi chodziło o tych rdzennych;-)
;-)

Co każda z nas i tak robi 
Czyli o Indian;-)
A jeśli chodzi o ta aferę, to chyba wystarczy rozkładać wózek samemu bez pomocy dzieckaCo każda z nas i tak robi
![]()
oj chyba raczzej nie....bo pomimo dosc prymitywnie dla nas wygladajacej oprawy ci ludzie wykazywali sie madroscia o stokroc wieksza niz nie jeden wspolczesny czlowiek....Czyli o Indian;-)
![]()
debilizm rodzicow byl udowodniony wielokrotnie w tym kraju...no cozW artykule tym pokazany jest debilizm rodziców, a nie wadliwe wózki.
jesli ludzie maja zbyt wygodnie w zyciu i podane wszystko na tacy pod nosek to niestety ale szare komorki moga przestac pracowac.oj chyba raczzej nie....bo pomimo dosc prymitywnie dla nas wygladajacej oprawy ci ludzie wykazywali sie madroscia o stokroc wieksza niz nie jeden wspolczesny czlowiek....
debilizm rodzicow byl udowodniony wielokrotnie w tym kraju...no cozjesli ludzie maja zbyt wygodnie w zyciu i podane wszystko na tacy pod nosek to niestety ale szare komorki moga przestac pracowac.
a pokazywal jej ktos kiedys filmik chociazby na youtube dokladnie ukazujacy co sie dzieje z malym dzieckiem nieodpowiednio zabezpieczonym podczas wypadku? Moze warto jej zafundowac taka pokazowke to szare komorki pobudzi nieco? Moj blisko 7 letni syn jezdzi ciagle w foteliku z isofixem i zapiety pieciopuntkowym krzyzakiem.....chyba bezpieczentwo dzieci raczej nie ma ceny co? bo ja moge tydzien nie jesc zeby tylko dzieci mialy zapewnione to co powinny.a co do debilizmu to wszędzie istnieje, moja koleżanka dla przykładu wozi dzieciaka (10 m-cy) w siedzisku spacerówki w samochodzie, bo szkoda jej kasy na fotelik ale za tydzień leci do Egiptu - ot paradods taki