reklama
anek
Fanka BB :)
Axxa ja tak popalam szczerze mówiąc już teraz, przed 3 tygodniami paliłam ok. 20 dziennie, teraz 3 do 5... Ja i tak jestem z siebie dumna, ale to za mało...
Mój mąż chce mi kupić te plasterki, ale mi jest potrzebny chyba jeszcze jakiś kopniak
Nie znam żadnej recepty
A Ty coś robisz w tym kierunku??
Mój mąż chce mi kupić te plasterki, ale mi jest potrzebny chyba jeszcze jakiś kopniak
Nie znam żadnej recepty
A
ara
Gość
dziewczyny, najwazniejsze to checi
mowie wam, jak ja potrafilam i wytrzymuje to i wy dacie rade
mowie wam, jak ja potrafilam i wytrzymuje to i wy dacie rade
Ja niestety znow pale...ale jak tylko bede teraz w 100% przekonana ze fasolka przetrwa to odrazu to zaostawiam!!w pierwszej ciazy odrazu zucilam...potem na depresji znow zaczelam i tak to wyglada...ale jesli wszystko bedzie dobrze to juz za kilka dni koniec!!!!!!!
Witaj ja nigdy nie palilam,ale moj moz walczy z tym nalogiem i jakos sloba mu idzie,probowal wsztyskiego od plastrow,gum do rzucia,tabletek nie chce,ale sa dostepne na recepte,Zajbon,chyba tak sie nazywaja i wielu osobom pomogly,maja swoje skutki uboczne,ale nie na wszystkich tak samo dzialaja,a u wiekszosci jednak pomogly,znam trzy osoby ktore je braly i rzucily,ale wracam do meza i powiem ci,ze to cale rzucanie zalezy tylko od silnej woli,ktorej wierze ze czasami brak.Moze powoli powinnas oswoic sie z ta mysla i dac sobie czas np.2-3miesiace i moze stopniow przestawac i zmniejszac ilosc papierosow
.Jedna rzecz ktora kiedys uslyszalam w programie,ze kobiety palace nie powinny jak zajda w ciaze a np.nie wiedzialy o tym,powinny powoli i stopnowo ograniczyc na poczatku palenie ,a potem przestac,nie powinno sie rzucac od razu.No ale jest to kazdego indywidualna sprawa.
Ja bym ci radzila jak palisz,a planujesz dzidzi to moze najpierw uporaj sie z nalogiem,a potem pomysli o dziecku,troche to czasu zajmnie,ale lepiej byc zdrowym i jak pisalac przygotowac zdrowyvdomek dla maluszka w twoim brzuszku
Zycze powodzenia i wytrwalosci w rzucaniu tego okropnego NALOGU POZDRAWIM

Ja bym ci radzila jak palisz,a planujesz dzidzi to moze najpierw uporaj sie z nalogiem,a potem pomysli o dziecku,troche to czasu zajmnie,ale lepiej byc zdrowym i jak pisalac przygotowac zdrowyvdomek dla maluszka w twoim brzuszku
Zycze powodzenia i wytrwalosci w rzucaniu tego okropnego NALOGU POZDRAWIM
reklama
Podziel się: