• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

co z sexowaniem się??

J ajuz teraz definitywnie moge zapomniec o seksie........globulki i skracająca sie szyjka ( u mnie to wynik szybkiej ciązy po porodzie)............. porazka........:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
heh... a maiło wczoraj być tak pięknie... aż tu wieczorem okaząło się ze pękłą rura i w kranie jest tylko lodowata woda. wiec nie było nawet jak się porządnie umyć przed, nie mówiąc już o myciu po...

Elzbietko nie umycie sie przed, to jeszcze zniose, bo w koncu kazdy myje sie 2 razy na dzien i ok. Ale nie umycie po :eek: :szok: a feee. Mam nadzieje, ze zrobia Wam szybko ta rure. Ciezko tam bez cieplej wody i to jeszcze teraz jak coraz zimniej na dworze.

niestety znowu się nie uda...:-(
jak tylko wróci, zaraz wyjeżdzamy. tydzien prawie nas nie będzie w warszawce. ale bedziemy na wsi u rodziców, to tam nie będzie zmiłuj się:-D :laugh2: normalnie z rana i woeczorkiem obowiązkowo. zastanowie sie jeszcze nad porą obiadową:laugh2:

reklama
Ja niespecjalnie przepadam za tym jak mi cos wycieka po nogach. :no:
I pewnie ze wole sie umyc tez przed, ale jezeli mialabym wybierac, to wole to zrobic po.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry