• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

co z sexowaniem się??

MNIE JUZ NIC NIE LECI:-) I SZWY JUZ SIE ROZPUSCILY:tak: NO I BYM JUZ CHCIALA JAKIES BARA BARA;-) ALE MOJ MEZULEK NIESTETY JAK ZWYKLE WSZYSTKIM PRZEJETY I DOPOKI NIE POJDE NA KONTROL DO LEKARZA(9.02.2007)TO NIC Z TEGO:wściekła/y: JA JUZ NIE WYTRZYMAM:wściekła/y: POL ROKU NIC:no: :szok: A MOZE TO I LEPIEJ BO Z DRUGIEJ STRONY CHCE ZAPYTAC O JAKIES ZABEZPIECZENIE BO JAK NA RAZIE TO NIE CHCE MIEC DRUGIEJ DZIDZI;-) ZA JAKIES CZTERY LATA MOZE DOPIERO:-)

reklama
Ja bylam dzis na zdjeciu szwow.i sie zalalamalam bo facet, ktory mnie zszywal ( z tej zlosci juz nie pamietam czy to student czy poczatkujacy doktorek) tak mnie zszyl ze teraz nie mozna tych szwow zdjac do konca:wściekła/y: lekarzowi udalo sie wyjac 4 a do dwoch kolejnych ma watpliwosci i kazal mi sie stawic za tydzien i wtedy zobaczymy:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: a co do krwawienia to ja mam juz bardzo slabe chyba ze mam jakis wielki wysilek fizyczny wtedy krwawienie sie wzmaga:baffled:

u mnie krwi jako takiej tez już nie ma. raczej taka brązowa wydzielina, i to w środku, wkładka czysta. sporadycznie coś tam się pokaze. i tez chce sexu, tylko jakos ubezpieczyć się trzeba

ochotka jest :tak:
ale na razie jakos poprzestajemy na porządnym przytulaniu.
nadal czuje dyskomfort przy szwqie i brzuch pobolewa trochę, więc czekam i doczeka się nie moge.:tak: ;-)

reklama
Skakanka zawsze przecież byłyśmy szczere :tak: To o tych robótkach ręcznych zapożyczyłam od którejś z cioteczek forumowych, ale już nie pamiętam która z nas tak pierwsza napisała ;-):-D Spodobało mi się to i teraz z Maćkiem używamy tego sformułowania ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry