• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

co z sexowaniem się??

ja dzisiaj bylam u ginka i bardzo mnie prosil i przestrzegal zeym nie zaszla w ciaze bo moze macica peknac niestety, ze mam uwazac baaaardzo!!! i przepisal mi CERAZETTE bo tylko te tabletki moge brac gdy karmie piersia, obawiam sie jednak ze znowu zaczne tyc :-( aha no i mam je zaczac brac dzisiaj i po 3 dniach juz sa skuteczne :-) tak wiec ..... heheheh :-) aha widzialam swoje jajniki na usg i mam juz pehcerzyki, jeden to taki duzy ze juz moglabym w ciaze zajsc, no niezle....

reklama
Aniay, Zuzka też spi z nami... ale jest mi lekko :-) w końcu... spi :-)

Dokładnie tak jak mówisz Abeja dokładnie tak :tak:;-)

Karlam to ty już miałaś kontrolę u ginka???? Czemu tak szybko??

Ja dzisiaj kupiłam gumki hihihi ale to musiało śmiesznie wygladać - wkładki laktacyjne, gruszka do noska, pudełeczko na smoczek, paka pieluch i PREZERWATYWY. :laugh2:

ja mam jutro tez wizyte u gina bo mi sie szwy nie rozpuscily i ide je sciagnac:wściekła/y:
a chce mi sie juz sie poprzytulac...ojojoj:eek::sick::laugh2:

Ja dzisiaj kupiłam gumki hihihi ale to musiało śmiesznie wygladać - wkładki laktacyjne, gruszka do noska, pudełeczko na smoczek, paka pieluch i PREZERWATYWY. :laugh2:

Elma, ja tez ostatnio miałam podobną sytuacje. tez postanowilam kupic gumki. staoje przy kasie z koszykiem wyłądowanym dzieciowymi towarami i sięgam na specjalną półeczke po pudełeczko:laugh2:
no i te pampersy new born w koszyku :-D

Ja sie juz nie moge poniedzialku doczekac. Na 16:30 mam wizyte u lekarza i jak powie, ze wszystko jest ok, to moj Piotrek bnbedzie biedny. :-)
Robert w niedziele bedzie mial 6 tygodni...:eek: jak to szybko zlecialo. :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry