• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

co z sexowaniem się??

reklama
Ja bardzo bym już chciała się poprzytulać, ale Maciek twardo mówi, że mamy poczekać do wizyty u gina, bo nie chce by coś mi się stało :szok: ;-) A wizytę mam dopiero 7 marca :-( Ile to jeszcze czasu - cały miesiąc :szok: Ja to chyba uschnę z pragnienia :tak:

Skakanka ........... A może by tak zapakować dzieciaczki i wysłac na spacer z babcią czy dziadkiem :confused: :baffled: byłby czas i na relaks i na coś więcej ;-)

Monika ....... w końcu położnice jesteśmy ;-)

Ja jestem 4 tygodnie po porodzie i zastanawiam się, czy moglibyśmy sobie pozwolić na bara bara bez stosunku. Tzn chodzi o orgazm, czy lepiej jeszcze z tym poczekać???????? :eek:

dziewczyny, a ja jeszcze ciągle mam jakies tram plamienia:baffled: nie jest to żywoczerwona krew, ale nie jest tez czysto:eek: i tak czekam z sexem na to, az skończy sie to plamienie. a maż dwa razy dziennie pyta czy już można:laugh2:

ja już też bym coś może pokombinowała w łóżkowym kierunku, ale już nie jestem taki chojrak jak sześć lat temu:dry: poza tym Krzychu też wprawdzie chodzi i wzdycha jak parowóz, ale trzyma się ode mnie z daleka:szok: :-D ambitnie założył, że da radę te sześć tygodni i jak narazie tej wersjii sie trzyma:nerd:

reklama
Ja też jeszcze plamię a już minął miesiąc i może się na 6tyg nie skończyć jak przy Natalce, 6tyg to taki termin książkowy a jedne krócej a drugie dłużej plamią..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry