reklama
Witaj ;-) zrób i mi kawkę hehe mi coś się nie chce dziś nic zrobićWitam - idę po kawkę - zaspało mi się a wszystko przez przeziębienie mojego gargulaca.
Co do burz - uwielbiam po prostu uwielbiam burze - w szczególności takie z piorunami:-)

A jak się dziś z rana czuje dzieciątko?
Cześć :-) Na wsi burza ma swój urok. masz racje że tam to aż przyjemnie wyjść na zewnątrz. a przed burzą uwielbiam ten wiatrWitam,
ja zdecydowanie wolę widzieć pioruny niż słyszeć grzmoty, burzę uwielbiam :-)
na wsi to specjalnie na taras wychodzę, ten wiatr, deszcz, pioruny
cuuuuudo
haha chyba mam coś z czarownicy![]()

Kurcze to jak jestem czarownikiem muszę użyć swoich mocy i coś zmienić w swoim życiu heheTo jest nas dwie + 1 czarownik![]()

Kawę - zaraz zobaczę co da się zrobić - patrz załącznik
Mała - fluka i chrycha jest w bardzo dobrym humorze - co mnie dziwi ale jestem z tego zadowolona. Męczy się jedynie bo nie może zasnąć i się wybucha przez kaszel i katar - mam nadzieję że jej to minie szybko bo widać że się męczy.
Mała - fluka i chrycha jest w bardzo dobrym humorze - co mnie dziwi ale jestem z tego zadowolona. Męczy się jedynie bo nie może zasnąć i się wybucha przez kaszel i katar - mam nadzieję że jej to minie szybko bo widać że się męczy.
Kurcze to jak jestem czarownikiem muszę użyć swoich mocy i coś zmienić w swoim życiu hehe![]()
A co byś zmienił??
Jak tam twoja praca??
Dziękuję za kawkę a córeczce życzę zdróweczka ;-) Wiem co to znaczy kiedy dziecko męczy się w nocy z katarkiem.Kawę - zaraz zobaczę co da się zrobić - patrz załącznik
Po pierwsze to zmieniłbym że byłbym szczęśliwy. Że mama dzieci nigdy by nie odeszła i że byśmy byli szczęśliwi wszyscy. Wiem że dzieci były by szczęśliwe.A co byś zmienił??
Jak tam twoja praca??
Co do pracy jest nadal wszystko ok
reklama
J@god@
IV-V 2005, X 2009
Hej
Pirrlott jak się próbuje używać czarów na sobie, to to podobno nie wychodzi? Kiedyś jakąś książkę dla dzieci czytałam :-).
Ale ekpertem nie jestem w tych sprawach.
Sama bym chętnie zaczarowała trochę to moje życie, no i egzamin z angielskiego - to już po jutrze
.
Mam nadzieję, że skończę jednak studia
.
Serio boję się, bo nie mam pojęcia na co trafię, do tego w zeszłym tygodniu szalałam w myślach zwroty a dziś zaczyna mnie trema zżerać
, oj byleby już być po. Kobieta mnie nie zna, więc jakbym się zacięła to może pomyśli, że ja z tych mało gadających
, taki wyjątek
. W końcu po kobiecie robiącej doktorat z fizyki można się spodziewać, że milczek jest
.
Ale kombinuję jak koń pod górę ;-).
Pirrlott jak się próbuje używać czarów na sobie, to to podobno nie wychodzi? Kiedyś jakąś książkę dla dzieci czytałam :-).
Ale ekpertem nie jestem w tych sprawach.
Sama bym chętnie zaczarowała trochę to moje życie, no i egzamin z angielskiego - to już po jutrze

Mam nadzieję, że skończę jednak studia

Serio boję się, bo nie mam pojęcia na co trafię, do tego w zeszłym tygodniu szalałam w myślach zwroty a dziś zaczyna mnie trema zżerać

Ale kombinuję jak koń pod górę ;-).