reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Mam pytanko - zostało mi jedno opakowanie Duphastonu, którego już nie muszę brać - czy któryś z samotnych brzuchów by reflektował - oddam za darmo (mój eks zapłacił heh). Ew. gdzie na forum mam umieścić zapytanie

reklama
Czesc Natka!!
Ola tez miala byc styczniowa,ja styczmniowa ale tyle jadu nie mam co mamuski
jak cos zle zrozumialam umiem sie przyznac do bledu,a nie druga z pazurami
i jak ona na mnie zle to ja tez na nia,by jej dokopac

OLA w przedszkolu dobrze
ale pozniej jak wyszliscy po 18
mielismy wypadek:-(
Ola biednoc z trawki do piaskownicy
podknela sie na krawerzniku ktory musiala przejsc
i rozlozyla sie na calego
i biedactwo maje obydwa kolana obila
jedn wiecej na gorze,drugie mniej
naplakalo sie moje malenstwo:-( ze boli
odkazilam jej leko troche i moglam tylko dmuchac
aby nie bolalo i tulic ja,a ona mnie

Mam pytanko - zostało mi jedno opakowanie Duphastonu, którego już nie muszę brać - czy któryś z samotnych brzuchów by reflektował - oddam za darmo (mój eks zapłacił heh). Ew. gdzie na forum mam umieścić zapytanie
Qqm ponizej jest forum GIEŁDA-sprzedam
tam mozesz zamiescic ogloszenie

co to jest DUPHASTON?
tu masz o tym leko ocs
Lek

reklama
Witam wieczorkiem. My piwko sączymy :-p

Aga82
biedna Olunia! Buziaki dla niej.
My też mieliśmy wypadek. Oliwier jest poszkodowany. Ma wargę rozwaloną tak, że musiałam mu jedzenie wkładać prosto do buźki. Biedactwo, ale jak już słodkie wcinał to mu nic nie było ;-)

Do góry