reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
o ten wątek to ja sie nie upominam, tylko pytam. znaczy sie rozeznanie robie.

mamo, mnie tu dawno nie bylo i nie wiem co sie dzieje. ale glowa do gory. jesli moge jakos pomoc, to chetnie to zrobie.

o ten wątek to ja sie nie upominam, tylko pytam. znaczy sie rozeznanie robie.

mamo, mnie tu dawno nie bylo i nie wiem co sie dzieje. ale glowa do gory. jesli moge jakos pomoc, to chetnie to zrobie.

Dori bardzo dziękuje za chęci.Mam problem z Julą nie mam ją z kim zostawiac a nikt się nioe domysli,żeby pomóc,a ja nie chce się sama prosic..Dlatego mam nerwy i taki wewnętrzny żal

jestem jedna mała maleńka ale też przesyłam pozytywną energię.:tak:

Wiecie co ostatnio miałam dziwną historię - miałam meble do oddania - nikt ze znajomych nie chciał (nie potrzebowali), zadzwoniłam więc do kilku domów samotnej matki itp - i powiedzieli mi że generalnie to oni takich rzeczy nie chcą bo nie potrzebują ale jak się upieram to mogę przywieść i oni się zastanowią. ......

.... nawet nie wiem jak to skomentować

Dori bardzo dziękuje za chęci.Mam problem z Julą nie mam ją z kim zostawiac a nikt się nioe domysli,żeby pomóc,a ja nie chce się sama prosic..Dlatego mam nerwy i taki wewnętrzny żal
do zielonej góry daleko nie masz, mozesz mi ja podrzucic. ja mam tu caly sztab generalny do opieki nad dziecmi :) cztery pokolenia bab. pomozemy!!

czechow, faktycznie dziwna sprawa. niby tylu potrzebujących.
znajomi dali kiedys ogloszenie do gazety, ze oddadza meble itp. ludzie dzwonili nawet zainteresowani, ale jak sie okazalo, ze trzebaby je samemu odebrac to psy wieszali

reklama
Do góry