reklama
pirrllott to widzę, że zaczęło Ci się powodzić... no właśnie grunt to znaleźć tą osobę, z którą może się nawet góry przenosić...
założenie radia to wcale nie taka trudna rzecz... tylko trzeba także ponieść koszty... ZAiKS i serwery... ale to zależy od wielu czynników...
założenie radia to wcale nie taka trudna rzecz... tylko trzeba także ponieść koszty... ZAiKS i serwery... ale to zależy od wielu czynników...
mamoośka
Fanka BB :)
Nie było mnie zaledwie godziny a już tyle napisaliścieMuszę ponownie się do tego przyzwyczajać... A ja od 2 miesięcy mieszkam w Dąbrowie Górniczej. Poznałem w pracy pewną niewiastę i właśnie z nią mieszkam i z jej dwiema córeczkami;-) Natalką co ma 7 lat i Juleczką wiek 4 latka to tyle co mój Dawidek i Aruś :-) Więc mieszkamy sobie w domku jednorodzinnym w 7demkę :-) Razem pracujemy z moją księżniczką a dziećmi pomagają nam się zająć nasi rodzice czyli moja mama i jej mama. Obydwie się tak zgadały że aż nie mogą się doczekać aż się obydwie spotkają na ploty
Na razie tworzymy wspaniałą i zgraną rodzinkę i myślę że tak już będzie
No więc dla tego też nie miałem czasu na internet. Też robiliśmy remoncik w domku a niedługo zamieszczę wam zdjęcia Natalki i Juleczki ;-) Pozdrawiam was
![]()
No to tylko pogratulowac.Pamiętasz jak ci mówilam a raczej pisalam ,że znajdziesz tę swoją połówke....nie wierzyłeś.Jednak czasami warto posluchac starszego..hehehehe
pirrllott to widzę, że zaczęło Ci się powodzić... no właśnie grunt to znaleźć tą osobę, z którą może się nawet góry przenosić...
HE he jak na razie przenosiliśmy wspólnie meble ale myślę że i góry dalibyśmy radę razem

Pirrllott nawet nie wiesz jak się ciesze z Twojego szczęścia :-)
Naprawdę bardzo bardzo!
Widzę, że równiez tworzycie sporą rodzinkę;-)
Im więcej tym lepiej (I fajniej)
Gratuluję!!!
Tafojka Jest bardzo wesoło a nawet zwariowanieNo to tylko pogratulowac.Pamiętasz jak ci mówilam a raczej pisalam ,że znajdziesz tę swoją połówke....nie wierzyłeś.Jednak czasami warto posluchac starszego..hehehehe

Mamo Julci Teraz mi głupio że nie wierzyłem ale co racja to racja :-) chciałem się już schować i żyć tylko pracą a w pracy mnie szczęście znalazło

To dzięki Tobie właściwie też tu teraz jestem. W końcu mnie namówiłaświtamy po bardzo dlugiej przerwie
super ze wkoncu zdecydowales sie do nas zajrzec.

ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Pilociku po prostu super ze ci sie uklada
)
Ssaweczka powodzenia z tym prasowaniem.
a ten pomysl z radiem nie jest glupi.
dobar uciekam an chwilke dac malej zupke
Ssaweczka powodzenia z tym prasowaniem.
a ten pomysl z radiem nie jest glupi.
dobar uciekam an chwilke dac malej zupke
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
no takTo dzięki Tobie właściwie też tu teraz jestem. W końcu mnie namówiłaś![]()

wkoncu do nas dotarles
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Pirlotku,siemaaa! W końcu! :-)
I gratulacje z okazji zmian w życiu!!! :-)
Justyś,zazdroszczę remontu! Ja uwieeeeeeeelbiam takie zmiany. :-) :-) :-) U Nas,jak dobrze pójdzie,to jutro przyjedzie stół do kuchni i tez się szykuje mini - remoncik.
A jak nie jutro,to będzie w piątek. :-) :-) :-)
Zuzia moja już śpi,a ja właśnie powalczyłam z pazurkami i zmieniłam kolorek i wzorek.

Justyś,zazdroszczę remontu! Ja uwieeeeeeeelbiam takie zmiany. :-) :-) :-) U Nas,jak dobrze pójdzie,to jutro przyjedzie stół do kuchni i tez się szykuje mini - remoncik.

Zuzia moja już śpi,a ja właśnie powalczyłam z pazurkami i zmieniłam kolorek i wzorek.