reklama

Cos innego niz mleczko...

grzybów bym nie dała,żółtego sera teżnie i ryby też nie,bo ponoc silny alergen,ser ciężkostrawny,a grzyby jeszcze bardziej:)ale skoro nic jej nie jest i nie je tego bez przerwy to przecież chyba nic złego
a muszę spróbowac,bo mnie nathnęłaś tym,ze Twoja Amela też pawiowac chce po słoiczkowych kawałkach,a po normalnych nie...moze spróbuję z moją tak hmmmmm....a Ewa moja też szybko dosyc jadła alles,bo słoików nie jadła,papek też nie tylko toco my:)kiedyś jadła czosnek :) przyłazi mi do wyra,a miała trochę ponad rok ja myślę co tak cedzi kto jadł czosnek jak mi chuchnęła to mało przytomności nie straciłam.wyjęła sobie i z tymi paprochami zjadła,ale nic jej nie było:)

reklama
Biedronka :))))))))))) oczywiście że nie dawałam jej zera żółtego ani grzybów . Sorki niezrozumiale napisałam , oczywiście moja panga była z grzybami i serkiem żółtym :) . Amelka miała tylko lekko wegetą posypaną :)))
Ale z tymi kawałkami to naprawde tak wygląda, takie pojedyńcze zwykłe dorosłe jedzenie może być, ale papka z kawałkami odpada :-)
Czosnek mniam :)))))))))

a moj je wszystko co mu dam. tzn sama nic mu nie robie ale i owoce i warzywa wszystko je, nie ma odruchow wymiotnych z jedzonka ze sloiczkow z kawalkami. zjada kaszki, misiowy ogrodek z zoltkiem, wszystko :) przynajmniej z tym nie ma problemu :) a w wigilie wypijal mi ze szklanki kompot z suszonych sliwek :) no i chrupkli kukurydziane zjada. narazie to wszystko :)

Kropecka i co się chwalisz i wszystkich dołujesz ??????????????????????????????????????????????????????

hahhah żartuje

BRAWO DLA WIKTORKA GŁODOMORKA

ewe myślę, że nie przesadziłaś. Dzieciom najbardziej zawsze smakuje to nasze jedzonko. Nasza też lubi jeść nam z talerza. I może masz rację z tymi słoiczkami z kawałkami. Nasza też ma odruch wymiotny :-(
biedronka kurcze aż dziwne, że czosnek jej smakował ;-) ale córeczka od mojej kuzynki takie maggi w kostkach zawsze lizała :tak: Różne mają smaczki te nasze dzieciątka :-)

Kurcze dziewczyny ale Wy juz duzo dajecie "naszych" posiłkow dzieciom:-) podziwiam. My jedziemy na słoiczkach i ostatnio kaszki wprowadziłam zjada wszystko nawet duze kawałki. Dostaje tez żołtko i moze raz czy dwa razy troche naszego ziemniaka i troche oplatków na wigilii.

A pisałyście gdzies ze gluten nie wprowadzac przed 9 miesiącem. A w czym jest gluten (pewnie to smieszne ale nie wiem:zawstydzona/y: w chlebie ?

Gluten - białka roślinne, występujące w zbożach: pszenicy, życie, jęczmieniu, nadające kleistość i ciągliwość mące po zmieszaniu jej z wodą.
Gluten mogą również zawierać takie produkty jak:
Nie ma w: ryż, kukurydza, soja, proso, gryka, ziemniaki, tapioka, fasola, groch, amarantus (szarłat), chleb świętojański, mąka z orzechów, maniok, słodkie ziemniaki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry