Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a my znowu mamy problem z mlekiem,mala juz 4 dni nie pije,tylko soki,martwi mnie to.Dzis kuopilam nowe,bo wydaje mi sie,ze poprzednie ja uczula,dopiero przy drugim opakowniu jej twarz zrobila sie tak brzydka.
chociarz tyle,ze je obiady a rano zamiast melka daje jej kasze
A co do ciestek,moja uwielbia biszkopty,jak wasze mzoe sie zajac nim troche jest cichutka,sprytnie obraca.
U nas tylko chrupki kukurydziane bo dałam Julcii 2 razy biszkopt i 2 razy sie zakrztusiła więc na razie nie próbuję. No i jak u a+t koło talerza rodziców obojętnie nie przejdzie (czytaj: przeczworakuje)
U nas jest to samo. Wszystko z naszego talerza musi spróbować a jak kosztuje to tak jakby miesiąc nie jadła, a dopiero co wypiła np. butelkę ;-) i zauważyłam, że zaczyna sobie radzić z małymi kawałeczkami. Już tak się szybko nie zakrztusza i stara się ząbkami zkrobać i pomaga sobie rączkami.
Qrcze a jakie te biszkopty dajecie bo jedne są po 9 miesiacu chyba nestle a bobovity po 10tym wiec ja jeszcze nie dawałam. A z drogiej strony w "Pierwszy rok zycia dziecka" jest napisane ze dziecko powinno w 9 miesiacu jesc juz chleb i biszkopty
Dziewczyny jakie mleko podajecie ? W jakiejś gazecie wyczytalam, że dzieci które chodzą albo raczkują powinny dostawać 3 hmmmmm a my cały czas na dwójce
Właśnie jak jest z tym mlekiem, jak będę u lekarza to się dokładnie dowiem. W każdym bądź razie w tej gazecie chyba "Twój maluszek" piszą że 2 dla dzieci chodzących lub raczkujących może być niewystarczająca bo za mało kalorii i czegoś tam...