reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Cos innego niz mleczko...

Czeresnie chyba może. Moja alergiczka a po czereśniach nic jej nie jest, więc chyba OK. Z owoców Pola uwielbia też arbuza. Kroję jej na kawałki , a ona podchodzi do talerzyka i sobie ładuje do buzi i idzie sie bawić i tak w kółko przychodzi do kuchni aż talerzyk bedzie pusty.

reklama
Tak ogólnie to staram się zeby dwa razy dostal mleko w kubku do picia (czyli ok. 210ml) no i raz kub dwa zupe mleczna. Wiecej nie zmiesci sie bo musi jesz inne rzeczy!!! Ale jak moge to dodaje smietane, albo daje twarog albo co. No ale nieraz wychodzi inaczej - nawet sie nie zastanawialam ile pije tego mleka....Wstyd!

no co Wy laski????ja tam nawet przy ewie tego nie przestrzegałam,aż mi się dziecko przedawkowało:zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale za to tyle o jajach pisałyście,zem się zmobilizowała i Kinia dziś jajecznicę zjadła,bom ostatnio zaniedbałą:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

to Kiniuśka dziś zjadła fileta z ryby smażonego,bez panierki dostała,bo nie lubi i surówkę z kapuchy kiszonej z cebulą marchewką olejem i pieprzemm,ale pychol jej obszczypało trochę:confused::confused::confused:

reklama
Moj rano wypija 210 kaszy i na noc 240 innej kaszy ale czasem niedoje...prawie codziennie dostaje tez do owocow tworozek albo jogort a jak nie to jajo...I wydaje mi sie ze to wystarczajaco nabialu bo on to sobie sam reguluje i jak mu wiecej dam to nie chce:no: A no i jeszcze zolty ser je a to tez sie chyba wlicza w nabial...

Do góry