Czeresnie chyba może. Moja alergiczka a po czereśniach nic jej nie jest, więc chyba OK. Z owoców Pola uwielbia też arbuza. Kroję jej na kawałki , a ona podchodzi do talerzyka i sobie ładuje do buzi i idzie sie bawić i tak w kółko przychodzi do kuchni aż talerzyk bedzie pusty.
reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
biedronka nasza Ania je czereśnie odkąd pojawiły się tego lata
:-) a mleka pije około 360ml na dobę.
:-) a mleka pije około 360ml na dobę.trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
zgred ja też
:-)
:-)Tak ogólnie to staram się zeby dwa razy dostal mleko w kubku do picia (czyli ok. 210ml) no i raz kub dwa zupe mleczna. Wiecej nie zmiesci sie bo musi jesz inne rzeczy!!! Ale jak moge to dodaje smietane, albo daje twarog albo co. No ale nieraz wychodzi inaczej - nawet sie nie zastanawialam ile pije tego mleka....Wstyd!
no co Wy laski????ja tam nawet przy ewie tego nie przestrzegałam,aż mi się dziecko przedawkowało
ale za to tyle o jajach pisałyście,zem się zmobilizowała i Kinia dziś jajecznicę zjadła,bom ostatnio zaniedbałą

ale za to tyle o jajach pisałyście,zem się zmobilizowała i Kinia dziś jajecznicę zjadła,bom ostatnio zaniedbałą

trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
U nas na topie są pulpety. Dzisiaj jadła w sosie koperkowym. Po prostu je uwielbia 

reklama
Moj rano wypija 210 kaszy i na noc 240 innej kaszy ale czasem niedoje...prawie codziennie dostaje tez do owocow tworozek albo jogort a jak nie to jajo...I wydaje mi sie ze to wystarczajaco nabialu bo on to sobie sam reguluje i jak mu wiecej dam to nie chce
A no i jeszcze zolty ser je a to tez sie chyba wlicza w nabial...
A no i jeszcze zolty ser je a to tez sie chyba wlicza w nabial...Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 14
- Wyświetleń
- 2 tys
- Odpowiedzi
- 6
- Wyświetleń
- 912
Podziel się: