reklama

Covid przy karmieniu

• Starter tematu Starter tematu guest-1681834848
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
możliwe też że nie wie co się z nim dzieje i może to w taki sposób odreagowuje ja jestem prawie tydzień chora i nadal mi się kręci w głowie i tak huczy czuje się oszołomiona, możliwe że on się czuje tak samo.... Bolały mnie uszy ledwo słyszę do tej pory, głowa ... Współczuję małemu
Zdrowia dla Was

reklama
Teraz jest tak że dziecko jeśli bym chciała to musi zbadać lekarz bo to małe dziecko także moze damy radę, mi się 16 kończy kwarantanna i zadzwonię się spytam czy go zbadają czy mu nie siadło na płucach czy coś wydaje mi się że bez powodu by tak nie płakał
A dawałaś mu coś przeciwbólowego?

Gorączka już przeszła ale mały ciągle od dwóch dni płacze, wystarczy że wstaje i od razu płacze i to tak ciągle nawet jest go ciężko uspokoić jak się go nosi... Ja już nie wiem co robić jestem wykonczona
inhalujesz małego? Nebud działa i pomaga w oddychaniu. To ważne. Jeśli dziecko nie da się uspokoić, to masz malucha i trzeba zadzwonić na pogotowie. Może przyjadą i go zbadaja

reklama
już o wiele lepiej, mi został ból głowy, a mały już trzeci dzień się lepiej czuje bawi się normalnie, takze jest już dobrze, mały ma izolację do 19 i tylko czekam żeby go w końcu zabrać na spacer 😄
wspaniałe wiadomości. To dobrze, że macie się lepiej. Pełnego zdrówka życzę. Obserwuj małego dalej, by w razie czego wyłapać ewentualny pims. Moje dzieci po covidzie potrzebowały antybiotyk, bo nie odpuszczał stan zapalny, a ja sterydów.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry