D
daffodill
Gość
mój przewijak!!!!!![]()
coż zrobić ze mi sie taki spodobal:-)
mamy podobny gust

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mój przewijak!!!!!![]()

Nasz i Szymusiowy kącik:-)(fragment sypialni, na jednym ze zdjęć widać kawałeczek mojego "kremowego" pianina na przeciwległej ścianie:-)Łóżeczko na razie nieubrane, powiesiłam sobie kawałek materiału zamiast baldachimu (żeby się nie kurzył) i zalozylam ochraniacz na całe łóżeczko, a ten krótki czeka niezakurzony na dzidzię schowany głęboko w szufladzie:-)No i..mój "wąż" (kojec motherhood) bez którego nie wyobrażam sobie spania:-)
spoczko pokoikLilijko co prawda pokój jeszcze nie urzadzony dla Julki ale już dzis po poludniu bedzie stalo łożeczko poscielone oczekujace na malenstwo. Bedzie podobny uklad jak u Ciebie hehhe.... zamiast biurka bedzie stalo w tym miejscu łozeczko
Zreszta zrobie jeszcze zdjecie Ci i wrzuce popoludniu prawie na gotowo tylko firanki jeszcze zmienie![]()
Rzeczywiście..już jest przytulnie..no i piękne rattanowe chyba łóżko i szafki..w moim klimacie, cudne!!!!!