reklama

Cukrzyca ciążowa

Wiecie co ,rano wymienię baterie w glukometrze . Coś mam powalone cukry dzisiaj. Np przed posiłkiem 102 po posiłku godizne 102 ,dwa razy tak miałam i np po posiłku 111 o 16:40 , 19:15 przed posiłkiem też 111 ,a nic nie jadłam. Jakoś mi to dziwnie wygląda

reklama
Wiecie co ,rano wymienię baterie w glukometrze . Coś mam powalone cukry dzisiaj. Np przed posiłkiem 102 po posiłku godizne 102 ,dwa razy tak miałam i np po posiłku 111 o 16:40 , 19:15 przed posiłkiem też 111 ,a nic nie jadłam. Jakoś mi to dziwnie wygląda
Nie zaszkodzi spróbować. Chociaż ja też czasami mam np cały dzień po śniadaniu,obiedzie,kolacji te same np 120 i wtedy zmieniam trochę w zeszycie bo diabetolog nie uwierzy 🤣

Hej dziewczyny !! Ja dalej nierozpakowana.
Wczoraj miałam założony balonik średnio pomógł szyjka się gładziła plamilam a dziś mam tasiemkę z prostaglandynami. Trzymajcie kciuki żeby wreszcie ruszyło !!!

reklama
Hejo, ja dzisiaj po wizycie u diabetologa, cukry ok. Pytałam o poród i powiedziała, że z racji tego, że od początku przyjmuje insulinę to poród będzie wywołany przed terminem, ale nie dużo, jakoś kilka dni. Chyba, że samo się zacznie wcześniej. Syn przyszedł na świat 37+3, mam nadzieję, że i tym razem dzidzia sama będzie się pchała na świat 🙂

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry