gooskaw
Fanka BB :)
Hej, u mnie dzisiaj równe 20 tyg. Miałam USG połówkowe, wszystko dobrze, wymiary i parametry ok, dziecko wielkością odpowiada 20 tygodniom ciążyi będzie synek
![]()
Gratuluje cudnych wiadomosci:-)))
To teraz trzeba wybrac imie!:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej, u mnie dzisiaj równe 20 tyg. Miałam USG połówkowe, wszystko dobrze, wymiary i parametry ok, dziecko wielkością odpowiada 20 tygodniom ciążyi będzie synek
![]()
DziękujęGratuluje cudnych wiadomosci:-)))
To teraz trzeba wybrac imie!:-)
Dziękuję
No i z tym imieniem zaczynają się schodyale jeszcze sporo czasu, jakoś ogarniemy
A jak twoje cukry? Trzymają się ?![]()
U Was też chłopak? Daj znać jak brzuch.Nic sie nie trzyma bo zle sie czuje. W nocy mega bol gardla i nieprzespana wiec wiedzialam ze bedzie kicha. Moze dzis bedzie lepiej?
Aczkolwiek boli mnie brzuch i jak bedzie sie utrzymywal to jade na IP. Ale bez marudzenia. Trza dzialac i czekam az maz wroci z pracy i mnie spakuje.
Obys z imieniem nie miala tak pod gore jak ja... 30tc a u nas nadal nie wybrane![]()
Kurcze, to dawaj znać co i jakNic sie nie trzyma bo zle sie czuje. W nocy mega bol gardla i nieprzespana wiec wiedzialam ze bedzie kicha. Moze dzis bedzie lepiej?
Aczkolwiek boli mnie brzuch i jak bedzie sie utrzymywal to jade na IP. Ale bez marudzenia. Trza dzialac i czekam az maz wroci z pracy i mnie spakuje.
Obys z imieniem nie miala tak pod gore jak ja... 30tc a u nas nadal nie wybrane![]()
U Was też chłopak? Daj znać jak brzuch.
Ja już w domu. Dzisiaj aktywny dzień i już nie mam siły ale jeszcze jedziemy kupić jakieś półbuty dla córki bo coraz cieplej się robi a tylko kozaki ma![]()
Ja dziś nie mierzyłam cukrów bo od wyjścia ze szpitala cały czas coś i nieregularnie jadłam.
Słuchajcie, jeśli byłam w szpitalu dwa dni i jestem przebadana to nie ma chyba sensu iść na prywatną wizytę w poniedziałek? I czy umawiać się na taką wizytę za tydzień ? Kurde nie wiem co robić. Zwłaszcza że to wizyta u lekarza który przyjmował mnie w szpitalu....a tak zlewczo mnie potraktował że szok. Nie mam ochoty już mu płacić. Niech się cieszy z tych kilku tysięcy co mu zostawiłam i niech się buja.
Hej. Ja dzisiaj też średnio,ciągnie mnie pępek ale nie wiem czy to macica czy wzdęcia. Cukry niby ok,ale chyba znowu poluzuje kaftan dopiero po hemoglobinie i wizycie ,apropo jadę jutro zrobić wyniki. W poniedziałek 21+3 i mam połówkowe na 10:40 ,mam nadzieję,że wszystko będzie ok i potwierdzi się wreszcie ta dziewczynka
Kiedy ogarnialyscie wyprawkę ? Ja mam tylko jeden nowy kaftanik i trochę rzeczy po bratankach ,czekam na tą płeć,a no i wózek wybierałam. Ale jakoś powiem Wam,że bardziej się skupiam na zdrowy swoim i żeby z bobo było ok niż z tymi całymi rzeczami,ale wiem że trzeba będzie i to też mile.
Gooskaw dawaj znać co i jak![]()