Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miło ze pytasz
Cukrzyca opanowana
Równiutki 36 tydzień i odpukać dawki insuliny nie zmieniam już od dawna.
Bobek rośnie , ma się dobrze, kilka dni temu ważył 2588
, na bambaryłke się nie zapowiada
.
W połowie listopada zwalniamy brzuszek![]()
Milo ze jestes tu jeszcze z nami. Ciesze sie ze tak fajnie opanowalas ta france36tc to juz stan zaawansowany hehe:-) toz to bedzie z kim swietowac przy stole wigilijnym :-))) a jeszcze macie 4t wiec nabierze masy
To co zajadasz po porodzie? Jakie slodkie menu?
Aż wstyd sie przyznać jak wyglądają moje szpitalne przekąski
Nie dla picu zabieram ze sobą najwiekszą walizkę jaką mamy.
ojjjj takte świeta zapowiadają sie wyjątkowe
choć nie ukrywam sram troszkę lodem czytając z czym wy sie biedne musicie zmagać
.
Nie no wiadome ,jak to mówi moja mama - jakby nie zapłakała to byś nie wiedziała,że dziecko masz@Nath096 Marysia jest sliczna :-)))) szkoda ze macie takie przeboje brzuszkowe ale przetrwaj jeszcze troszke. Kolo 4msca powinno byc delikatnie lepiej i im dalej w las tym tych lepszych dni bedzie wiecej. Tego sie trzymaj :-) kazda mama wie co lepsze dla swojego dziecka.
No moj czort ... nie wiem kiedy on tak szybko uroslza to mamy teraz mega ciezkie dni przez gorne 1nki wiec laczymy sie w bolu marudek.
A jesli Cie to pocieszy to do okolo wlasnie 4msca mielismy dzien w dzien od 18-19 ryk bo trzeba bylo isc spac i trwalo to bita godzine. Czasem mniej czasem wiecej... tzw godzina czarownicale pomalu odpuszczalo i dopiero od niedawna wiem ze mozna z uschmiechem zasypiac :-)
Takze kazdy brzdąc coś ma na sumieniu![]()
Trzymam kciuki,żeby już się nic nie wydarzyło i żebyś nudno dotrwała do końca,a potem będziesz mogła słodko zgrzeszyć tak jak chceszMiło ze pytasz
Cukrzyca opanowana
Równiutki 36 tydzień i odpukać dawki insuliny nie zmieniam już od dawna.
Bobek rośnie , ma się dobrze, kilka dni temu ważył 2588
, na bambaryłke się nie zapowiada
.
W połowie listopada zwalniamy brzuszek![]()
Hihihi moj pytał ostatnio czy napewno zjem te wszystkie słodkości podczas 3 dniowego pobytu w szpitaluTwoje bedzie oaza spokoju
Wystarczy tych Orzeszkow.
Duza walizka to duzo czekolady wejdzieobjedz sie po korek bo roznie byc moze pozniej.
Ja ostatnio poprosilam meza zeby wszystkie slodycze rozdal dzieciom na halułinbo znowu zarlam batonika i wyrzuty sumienia mialam
![]()
❤❤❤Trzymam kciuki,żeby już się nic nie wydarzyło i żebyś nudno dotrwała do końca,a potem będziesz mogła słodko zgrzeszyć tak jak chcesz![]()