Przedwczoraj zjadłam dwie kromki chleba razowego z szynką i ogórkiem kiszonym, a wczoraj jedna kromkę chleba razowego z szynkąCo wcinasz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przedwczoraj zjadłam dwie kromki chleba razowego z szynką i ogórkiem kiszonym, a wczoraj jedna kromkę chleba razowego z szynkąCo wcinasz?
Pewnie chwila minie, zanim dojdę do ładu, co mi służyWażne jest też co jesz i jak dużo.
Pewnie chwila minie, zanim dojdę do ładu, co mi służy![]()
W sumie racja, spróbuję dzisiaj z innym chlebem, dziękiBrzmi jakby Ci chleb razowy nie podpasowal.
Ja jadlam cala poprzednia ciaze i do niedawna slonecznikowy z lidla a tak z glupia franc kupilam rustykalny z herta i o 10% mam teraz zawsze nizszy cukier.
Sprobuj zmienic chlebek bo kolacja wyglada spoko i zwiekszyc jednostke insuliny bo powyzej 100 to juz stanowczo za duzo. Nie czekaj tych 4 dni przy az takich wyskokach.
Hej dziewczynyjestem w 31 tygodniu ciąży. Od 27 wiem o cukrzycy i działam z dietą ale ostatnio robiłam hemoglobinę glikowana i mój wynik to 5.2 % i diabetolog twierdzi,ze to źle. A norma jest od 4.8 do 5.9 :/ co o tym myślicie? Na czczo cukry ok, nie przekraczam ale po posiłkach już gorzej. Teraz się martwię, że może zaszkodziłam dziecku te 3 msc wstecz?
wcinasz czesto a male porcje? Moze zeby ten cukier tak po jedzeniu nie wybijal zwieksz ilosc posilkow np o jeden dodatkowy?
Dziewczyny ja to jestem naprawdę dziwnym przypadkiem w tej cukrzycy....robił mąż w domu domowego kebaba i tak mi narobili smaka że też trochę zjadłam z frytkami i później kawałek spory czekolady gorzkiej i wyobraźcie sobie że po 1 h miałam 111 a po kanpakch dwóch z szynką mam np 120 czy 130
Tylko pozazdrościćDziewczyny ja to jestem naprawdę dziwnym przypadkiem w tej cukrzycy....robił mąż w domu domowego kebaba i tak mi narobili smaka że też trochę zjadłam z frytkami i później kawałek spory czekolady gorzkiej i wyobraźcie sobie że po 1 h miałam 111 a po kanpakch dwóch z szynką mam np 120 czy 130